Vacanța pe bani publici, la mare, organizată de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a a ajuns subiect de presă la nivel național, la fel ca și ședința ținută la Hotelul Caraiman. Catalogată ca ultima aroganță în materie, cheltuirea sumei de 100 de mii de euro, pentru mofturile estivale ale consilierilor și funcționarilor din Consiliul Județean, pare a fi în zadar, deoarece, acasă, la Mehedinți, rezultatele întârzie să apară.

În aceste zile toride de august, 26 de consilieri județeni din Mehedinți plus președintele Consiliului Județean Mehedinți se relaxează la Hotelul CARAIMAN, din stațiunea Mamaia, unde participă la cursuri de perfecționare în „managementul implementării proiectelor pe fonduri europene”. Majoritatea și-au adus și familia sau prietenii la sejur. Pentru ei, dar și pentru cellalte serii de funcționali publici din CJ Mehedinți, care se vor relaxa, cu rândul, la Mamaia, Neptun și Venus, ș-au cheltuit 100 de mii de euro din bugetul Consiliului Județean. Și în anii trecuți, aleșii locali și funcționarii publici s-au cursat la mare, dar acasă la Mehedinți nu se vede. De vreo câțiva ani, de când președintele și armata lui de funcționari, dar și aleșii mehedințenilor se cursează pentru a învăța cum să atragă fonduri europene, Consiliul Județean Mehedinți a pierdut trei proiecte europene.

În schimb, președintele CJ Mehedinți, care a fost fotografiat în timp ce se relaxa pe terasa hotelului, împreună cu câțiva apropiaț și cu soția sa, spune că nu vede nimic rău în aventura de la Mamaia.

„Asta contează, că unii au venit însoțiți și alții nu? Cred că până la urmă trebuie să rețineți că este o obligație legală pe care o are fiecare consilier, să se perfecționeze, și pe de altă parte oamenii ăștia nu au venit numai la plajă și distracție, ci chiar au venit să se perfecționeze”, a declarat Aladin Georgescu, pentru g4media.ro.
Întreaga poveste, în materialul VIDEO, aflat deasupra textului!

Citit 2929 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2018 08:22
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…