Se fac primii pași pentru preluarea portului Drobeta Turnu-Severin, de către autoritatea locală! Proiectul de suflet al primarului Marius Screciu a fost preluat de consilierii locali într-un proiect de hotărâre pe care îl vor aproba în cel mai scurt timp. Liberalii sunt cei care au preluat ideea lui Screciu și au adus-o în atenția Consiliului Local.

Există ceva speranțe pentru portul Drobeta Turnu Severin. În campania electorală de la locale, primarul Marius Screciu a prezentat această idee și a transformat-o mai apoi într-un proiect de suflet. După aproape doi ani, consilierii PNL găsesc strălucită ideea și înaintează, prin viceprimarul Daniel Cirjan un proiect de hotărâre ce prevede preluarea portului din domeniul public al statului și trecerea lui în administrarea Consiliului Local.

Proiectul îi pune la aceeași masă pe consilierii locali ai PNL și PSD. Primarul Marius Screciu remarcă faptul că liberalii par să fie în pană de idei, dar fiindcă este un proiect benefic comunității, susține ca va încuraja inițiativa, în contextul în care, pentru el, a fost și rămâne un proiect de suflet.

Faptul ca portul nu se află în adminsitrarea autorității locale a făcut ca, ani la rând, aici să nu se dezvolte niciun fel de investiție, Primaria și Consiliul Local fiind nevoite să asiste la decăderea acestui obiectiv.

Într-o intervenție telefonică pe acest subiect, (în VIDEO de deasupra textului), primarul a precizat că nu se supără că liberalii au rămas în pană de idei și chiar dacă i-au preluat ideea, este bine ca ea să devină realitate, pentru că aici e vorba doar de interesul general al comunității.

Citit 5232 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Aprilie 2018 17:40
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…