La emisiunea „Realitatea zilei”, din data de 19 martie 2018, difuzată la Tele 2 Drobeta, l-am avut ca invitat pe primarul comunei Husnicioara, Emanoil Crețescu. Un tânăr ambițios, pe care locuitorii comunei l-au ales să rezolve probleme destul de complexe. O comună fără drumuri modernizate, fără apă și canalizare în multe din satele aparținătoare, dar cu un primar care este hotărât să schimbe din temelii situația!

Vizionați emisiunea în care primarul Emanoil Crețescu vorbește despre comuna sa de suflet, Husnicioara, o comună pe care dorește să o schimbe în următorii ani. Prima parte a emisiunii este în materialul VIDEO de deasupra, iar partea a două o putezi viziona apăsând link-ul de mai jos:

Emisiune, partea a II-a

Citit 2771 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2018 14:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…