MANAGERUL SPITALULUI MUNICIPAL ORȘOVA, ÎN CARANTINĂ! NU ARE COVID-19

Managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, a intrat în carantină la domiciliu, începând cu data de 15 octombrie 2020. În urma testului de specialitate efectuat, Adrian Cican nu este infectat cu temutul coronavirus, dar, conform procedurii, va trebui să stea acasă 14 zile. Situația vine ca urmare a faptului că fiul său a fost depistat infectat cu COVID-19.

Timp de 14 zile, din data de 15 octombrie 2020, managerul Spitalului Municipal Orșova, spital suport COVID-19, trebuie să stea în carantină la domiciliu. Deși în urma testului efectuat, a rezultat faptul că Adrian Cican nu este infectat cu COVID-19, conform procedurilor de protecție este nevoit să se izoleze, după ce fiul său Andrei a fost depista cu COVID-19. Într-o postare pe contul său de socializare, Adrian Cican spune că membrii familiei sale sunt sănătoși, niciunul, în afară de Andrei, nu este infectat și transmite un mesaj de speranță și calm prietenilor și cunoscuților.

În același mesaj se mai arată și faptul că își va exercita atribuțiile de manager de acasă, prin telemuncă. Cican a publicat pe contul său de Facebook și buletinul de analiză din care reiese că este negativ.

„DA, ÎNCEPÂND DIN 15.10.2020, SUNT ÎN CARANTINĂ ACASĂ, DAR NU AM COVID-19... VIRUSUL S-A APROPIAT DE MINE ȘI A DECEDAT!!! Pentru răutăcioși și unii postaci, am făcut această precizare și am atașat proba care stă în spatele afirmației mele!!! Da, unii membrii ai familiei mele au COVID-19, forme ușoare și fiind contact direct, conform definiției de caz, trebuie să stau 14 zile în carantină. De luni 19.10.2020, funcția pe care o dețin îmi permite lucrul de acasă prin telemuncă, deci..... REVIN!!! Dacă noi, familia Cican nu treceam și prin acest RĂZBOI invizibil cu SARS CoV 2, era o mare problemă..... NU ERAM NOI, dar.... PUTEM ȘI O SĂ TRECEM CU BINE DE ACEST TEST, NORMAL PENTRU FAMILIA NOASTRĂ!!! Iris, Roxana, Sorana, Andrei, Buni, Cami.... O SĂ TRECEM CU BINE ACEST TEST... NIMENI NU NE VA ÎNGENUNCHEA..... SĂ FIM SĂNĂTOȘI!!!”, a scris, pe contul său de socializare, Adrian Cican.

Fiul managerului are o formă ușoară de COVID-19

„Din păcate, acum câteva zile am fost testat pozitiv cu acest virus COVID păcătos. (Nu sunt vreo vedetă să fi fost plătit să spun asta, vă spun pentru că există pentru cei care încă nu credeau și nu se protejează). Am avut simptome precum dureri de cap, musculare și ochi, apoi după 4 zile am rămas fără gust și miros! Sunt bine, stau în izolare! Însă trebuie să îmi anunț și retragerea de pe lista de candidați la alegerile parlamentare, din cauza acestui ghinion numit COVID! Nu eram eu pe o poziție eligibilă (locul 8), dar mi-ar fi plăcut să fac parte din această echipă de parlamentari profesioniști, deoarece pun și am pus mult suflet și am investit timp prețios pentru acest partid cu care mă mândresc! Le urez succes colegilor mei și sunt convins că vor aduce schimbarea pe care orice român și-o dorește! Nu vă lăsați păcăliți de ce vedeți de multe ori pe facebook sau TV (că virusul nu există, că este o conspirație că etc.) am fost și la urgențe și nu vreți să vă povestesc ce este acolo! Într-adevăr unele decizii sunt luate fără nicio logică de acest guvern (multe dintre ele greșit), dar trebuie să avem grijă de noi, nu mai știm care este bolnav asimptomatic sau cu simptome în jurul nostru! Sănătate la toți și să sperăm că acest guvern în ceasul al 13-lea să își dea seama că trebuie să aibe grijă de cetățenii acestei țări, de la copii care acum majoritatea nu învață pentru că nu au o tabletă pentru școala online, până la bătrânii noștri!”, a scris pe contul său de socializare, pe 16 octombrie 2020, Andrei Cican, fiul lui Adrian Cican.

Citit 3531 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 17:35
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

2 comentarii

 • Link la comentariu johny Miercuri, 21 Octombrie 2020 12:32 postat de johny

  Dl. Cican se pare ca fiind izolat nu a respectat interdictia stabilita de DSP si s-a prezentat la spital pentru a semna o anume adresa.
  Din pacate majoritatea celor care lucreaza in corpul administrativ prezinta simtome specifice.
  DSP se face vinovat de faptul ca a autorizat deschiderea ambulatoriului fara sa tina cont de lipsa circuitelor . Drept urmare avem asistente infectate cu simtome specifice COVID.
  VIRUSUL SARS COV 2 NU IARTA PE NIMENI , NU TREBUIE MUSAMALIZAT NIMIC , TREBUIE URGENT LUATE DECIZIILE CARE SE IMPUN .SE PARE CA AMBULATORIUL NU A FOST DESCHIS SA AJUTE ORSOVENII , DIN POTRIVA ACUM SE PARE CA EXISTA PERICOLUL SA-I OMOARE.
  PRIN ACEST COMENTARIU DORESC SA TRAG UN SEMNAL DE ALARMA ,POATE FACEM CEVA SA LIMITAM INFECTIILE CU COVID, SI SA CONSTIENTIZAM CA PREZENTAREA PACIENTULUI INTRUN AMBULATORIU SITUAT INTR-UN SPITAL COVID NU ESTE OPORTUNA. PENTRU INVESTIGATII SE FOLOSESC ACELASI LABORATOR ,ACELASI CABINET RADIOLOGIC ,ACELASI PERSONAL MEDICAL , REZULTATUL ESTE CEL CARE IL AVEM ACUM - A FOST INTERNATA CA PACIENT COVID INCLUSIV O PERSOANA FOARTE APROPIATA MAMANGERULUI DE EXCEPTIE cican, Sa aveti sanatate!

  Raportează
 • Link la comentariu johny Marți, 20 Octombrie 2020 08:50 postat de johny

  Da asa este el nu mai are covid , dar a reusit prin modul de a manageria activitatea spitalului sa faca posibila infectarea asistentei epidemiolog , a asistestentei de laborator , care in loc sa mearga la spital a cerut acasa un tub de oxigen, Se ca o parte din personalul administrativ are simtome de covid, facturile sunt neplatite , statia de oxigen este nefunctionala sa va mai spun mai multe?

  Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…