PMP MEHEDINȚI ȘI-A VALIDAT CANDIDAȚII ÎN 38 DE COMUNE ȘI DOUĂ ORAȘE

Echipa PMP se consolidează puternic în județul Mehedinți, iar pregătirile pentru alagerile locale sunt în lini dreaptă. Formațiunea și-a validat candidații în 40 de unități administrative teritoriale, mai exact în orașele Strehaia și Vînju Mare și în 38 de comune. La ședința Consiliului Executiv au participat secretarul de stat în Ministerul Muncii Nicolae Ivășchescu – președinte interimar PMP Mehedinți, precum și vicepreședintele național al PMP, deputatul Ion Cupă.

În ședința Consiliului Executiv Județean al PMP Mehedinți, desfășurată vineri 26 iunie 2020, au fost validați candidații pentru funcțiile de primar din peste jumătate dintre localități ale județului. Vorbim de un număr de 40 de unități administrative – teritoriale, din care 2 orașe (Strehai și Vînju Mare) și 38 de comune:

STREHAIA,

VÂNJU MARE,

BALTA,

BĂLĂCIȚA,

BÎLVĂNEȘTI,

BRANIȘTEA,

BREZNIȚA MOTRU,

BREZNIȚA DE OCOL,

 BROȘTENI,

BURILA MARE,

CORLĂȚEL,

DÂRVARI,

DEVESEL,

FLOREȘTI,

GÂRLA MARE,

GOGOȘU,

GRECI,

GROZEȘTI,

GRUIA,

 HINOVA,

HUSNICIOARA,

ILOVIȚA,

ISVERNA,

MALOVĂȚ

OBÂRȘIA DE CÂMP,

OBÂRȘIA CLOȘANI,

LIVEZILE,

OPRIȘOR,

PĂDINA,

PĂTULELE,

PONOARELE,

POROINA MARE,

PRISTOL,

PRUNIȘOR,

SALCIA,

ȘIȘEȘTI,

STÂNGĂCEAUA,

VOLOIAC,

VLADAIA,

VRATA.

La sedință au participat din partea conducerii politice a PMP vicepreședintele național Ion Cupă, Nicolae Ivășchescu - președintele interimar al PMP Mehedinți, Ramona Cupă și Eduard Koler, președintele, respectiv secretarul general al PMP Drobeta-Turnu Severin.

 

Candidații propuși de PMP sunt oameni cunoscuți și apreciați în comunitățile lor, buni profesioniști, dornici să-și pună ideile și soluțiile în slujba binelui public. PMP va continua, pe măsura selectării lor, validarea candidaților și pentru celelalte localități din județ.

În doar câteva luni de zile, Organizația Județeană a PMP Mehedinți a fost restructurată din temelii, profesionalizată și a devenit o forță politică de necontestat în județ. De asemenea, în echipa PMP au fost cooptați foarte mulți tineri, mulți oameni care nu au mai făcut politică, oameni de afaceri de succes și profesioniști.

Citit 3574 ori Ultima modificare Duminică, 28 Iunie 2020 15:52
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…