Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la evenimentului festiv organizat la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, cu prilejul Zilei Poliției Române care se sărbătorește în fiecare an, de Buna Vestire, în data de 25 martie.

„Din punct de vedere instituțional, Poliția este simbolul liniștii și ordinii publice în România, este garantul unei societăți moderne. Dinamica în care trăiește societatea de astăzi ne obligă pe noi, ca autorități și pe dumneavoastră, ca reprezentanți ai unei instituții de forță, să ne adaptăm conduita și acțiunile spre a oferi populației încrederea și sentimentul de liniște și ordine publică! Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă asigur de toată disponibilitatea de a colabora cu dumneavoastră și de a vă sprijini în acțiunile pe care le întreprindeți. Avem Autoritatea Teritorială de Ordine Publică prin intermediul căreia Consiliul Județean Mehedinți colaborează la nivel administrativ și logistic, atât cât ne permitem, cu toate instituțiile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și vreau să cred că în ultimii ani am colaborat foarte bine. Vă urez mult succes în activitatea dumneavoastră, să vă bucurați de cât mai multe satisfacții profesionale, pentru că ele vin la capătul misiunilor îndeplinite! Să fiți sănătoși, să aveți curaj și o conduită responsabilă în munca dumneavoastră! La Mulți Ani!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 2531 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Martie 2022 11:21
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…