S-A LANSAT LICITAȚIA PENTRU MODERNIZAREA UNITĂȚII DE  URGENȚE A SPITALULUI JUDEȚEAN

În această dimineață s-a lansat procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare în cadrul proiectului „Reabilitare, extindere și dotare U.P.U. – Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență și construirea unui heliport”, unul din cele șase proiecte finanțate cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, contractate de Consiliul Județean Mehedinți pentru modernizarea infrastructurii de sănătate din județul Mehedinți.

Documentația a fost publicată pe portalul de achiziții publice, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 5 august 2019. Licitația se desfășoară în procedură simplificată, valoarea proiectului fiind de 9,6 milioane lei.

„La întocmirea acestui proiect am avut în vedere mărirea capacitații UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin și conformarea la exigențele impuse de normativele în vigoare, precum și realizarea unui heliport de suprafață în cadrul secției UPU, de unde să fie preluați pacienții aflați în stare critică, pentru a fi transportați cu elicopterul către centre universitare. În urma investiției, se vor asigura cerințe de rezistență și stabilitate, va crește nivelul de confort și funcționalitate și va fi asigurat spațiul necesar desfășurării în condiții optime a activităților specifice destinației Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 2911 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2019 21:49
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…