SIMPOZION DE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE, LA SEVERIN

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, a participat luni, 25 martie 2019, la evenimentul aniversar, organizat la împlinirea a 197 de ani de la înființarea Poliției Române, de Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți la Palatul Culturii “Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin.


“Apreciez că munca dumneavoastră este grea, pentru că zilnic, vă confruntați cu diverse provocări care pot afecta ordinea publică. În numele conducerii Consiliului Județean Mehedinți, vă mulțumesc pentru devotamentul și profesionalismul care vă ghidează în misiunile dumneavoastră, întotdeauna în slujba mehedințenilor!

„Vă felicit la ceas aniversar și vă urez mult succes în misiunile dumneavoastră viitoare!”, le-a transmis polițiștilor mehedințeni, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

Evenimentul a cuprins alocuțiuni din partea colaboratorilor și partenerilor IPJ Mehedinți, lansarea a două volume de carte, dar și înaintarea în grad la termen și pentru rezultate excepționale în cazul mai multor agenți și ofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Citit 2683 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…