IMPORTANT: NOI ACȚIUNI DE PREVENIRE PENTRU RĂSPÂNDIREA COVID-19, LA SEVERIN

Marius Screciu, primarul Severinului: „Având în vedere creșterea alarmantă a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), am decis o serie de măsuri, menite să prevină în continuare răspândirea epidemiei”.

Măsurile luate de primarul Marius Screciu:

✅ 1. Am inițiat un proiect de hotărâre, pe care îl voi supune aprobării în ședința Consiliului Local de mâine, privind deblocarea bugetului destinat organizării Zilelor orașului, pentru achiziționarea de materiale igienico-sanitare și care să fie destinate celor mai vulnerabile categorii, respectiv persoanelor vârstnice, fără susținători sau cu venituri mici.

De asemenea, din aceleași fonduri, dorim să venim în sprijinul persoanelor izolate, care nu își pot susține în totalitate coșul zilnic.

✅ 2. Am dispus ca, o dată cu îndreptarea vremii, echipaje speciale ale Secției Gospodărie și concesionarului spațiilor verzi, să demareze procedurile de dezinfecție în cartiere, la scările de bloc, pe platformele de gunoi menajer și pe trotuarele din jurul spațiilor de locuit.

✅ 3. De mâine seară, vom operaționaliza linia gratuită TELVERDE 0800-800.861, prin care vor fi preluate toate problemele întâmpinate de populație, în această perioadă, în special cele ce privesc persoanele izolate, vârstnice și care au nevoie de un sprijin real.

✅ 4. Primăria a comandat, prin Grupul de Lucru pentru Situații de Urgență, achiziționarea a 10.000 de măști și 50 de combinezoane de protecție, necesare personalului instituției, ce va deservi persoanele vulnerabile.

Citit 2172 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Martie 2020 13:25
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…