PMP MEHEDINȚI: „CEREM CONDIȚII DECENTE PENTRU TOȚI BĂTRÂNII DIN CENTRELE DE ASISTENȚĂ MEDICO-SOCIALĂ DIN JUDEȚ”

Ramona Cupă, președinte PMP Drobeta Turnu Severin: „Neregulile de la toate centrele de asistență pentru bătrâni din Mehedinți trebuie eliminate. Voi propune creșterea sumelor acordate de Consiliul județean pentru îngrijirea acestor oameni”

Recentul caz de la Centrul de Asistență Medico-Socială Cujmir, unde s-au înregistrat nereguli grave privind igiena și modul de preparare al hranei pentru cei 29 de bătrâni cazați acolo nu este unul izolat. El ilustrează o realitate mai amplă din instituțiile de acest fel din subordinea Consiliului Județean. Subfinanțarea acestor instituții și salariile mici ale celor angajați acolo generează frecvent situații de acest fel.

„Cred că doar amenzile consistente nu rezolvă problema de fond a acestor instituții. Vom regândi sistemul de ocrotire al bătrânilor și copiilor din aceste centre așa încât să nu mai apară astfel de situații care le pun viața în pericol. Voi pleda în viitorul Consiliu Județean pentru creșterea alocațiilor bugetare acordate acestor instituții. O comunitate adevărată trebuie să aibă grijă si respect pentru toți membrii ei”- apreciază Ramona Cupă, liderul PMP Drobeta Turnu Severin

PMP atrage atenția că toate aceste instituții medico-sociale ar trebui monitorizate permanent de către Consiliul județean, de către celelalte autorități locale în subordinea cărora se află, nu doar controlate sporadic, în urma unor sesizări.

BIROUL DE PRESĂ PMP MEHEDINȚI

Comandat de Partidul Mișcarea Populară - filiala Mehedinți, executat de SC INFORMAȚIA DE SEVERIN SRL, cod AEP 21200020

Citit 938 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…