BURSA FORȚEI DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚII VÂLCENI

Asociația Smart Projects invita absolvenții din județul Vâlcea aflați in căutarea unui loc de munca la Bursa Forței de Munca, organizata de Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca Vâlcea in data de 20.10.2016, începând cu ora 9:00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesionala a Adulților din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98.

Stimularea ocupării forței de munca se poate realiza prin evenimente precum bursa forței sau locurilor de munca. Un astfel de eveniment reprezintă un bun prilej pentru ca angajatorii sa intre in contact cu persoanele aflate in căutarea activa a unui loc de munca. La rândul lor, acestea din urma au ocazia sa identifice mai multe variante de angajare, având oportunitatea sa își depună candidatura sau chiar sa fie recrutați direct, fără intermediari.

Astfel, in data de 20.10.2016, absolvenții din județul Vâlcea sunt invitați sa intre in contact cu angajatorii din județ in cadrul Bursei Forței de Munca.

Angajatorii din județul Vâlcea care doresc sa participe la acest eveniment trebuie sa depună ofertele de locuri de munca vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Oferta locurilor de munca va fi completata si cu locurile de munca vacante din Uniunea Europeana/Spațiul Economic European. AJOFM Vâlcea, prin reţeaua EURES Romania, oferă mai multe locuri de munca in străinătate printre care si 800 locuri de munca (500 de femei si 150 de cupluri) pentru Spania – munca sezoniera – cules căpșuni.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa intre 18 – 40 ani, pentru recoltarea căpșunilor, campania 2017. Nu se solicita experiență.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la doua săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din strada Dacia, nr. 8, et. II – III, camera 301, tel 0350 419.715, 0250 735608

Asociația Smart Projects a derulat, in perioada 30.03.2015-31.12.2015, împreună cu SC Ascendo SRL, proiectul „FPC - Format, Promovat, Calificat!”, nr. Contract POSDRU/182/2.3/S/151319. Proiectul a fost cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, Axa Prioritara 2, Corelarea învățării pe tot parcursul vieţii cu piața muncii; 5. Domeniul major de intervenție. 2.3 Acces si participare la FPC. Valoarea totala eligibila a proiectului a fost 2.304.140,00 de lei, din care asistenta financiara nerambursabila, 2.258.057,20 de lei.

Obiectivul general al proiectului „FPC - Format, Promovat, Calificat!” a fost reprezentat de îmbunătățirea accesului angajaților din fostele zone industrializate din regiunile Sud Muntenia si Sud-Vest Oltenia in vederea dobândirii de noi competente sau dezvoltarea competentelor profesionale deja dobândite, in vederea obținerii de către aceştia, a unei calificări/recalificări, prin participare la programe de formare profesionala continua.

Pentru mai multe informații despre proiectul „FPC - Format, Promovat, Calificat!”, va invitam sa consultati www.smartprojects.org și www.format-promovat-calificat.ro.

Citit 1471 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 23:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…