SEVERINUL A RĂMAS FĂRĂ APĂ CALDĂ

Locuitorii racordaţi la reţeaua centralizată de alimentare cu agent termic în Drobeta Turnu Severin au rămas rămân fără apă caldă începând de miercuri, 4 mai 2016, potrivit unui comunicat de presă remis de Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin Întreruperea este cauzată de „o serie de defecţiuni” la nivelul reţelei de transport agent termic primar.


Un comunicat de presă sec și un anunț trist! Cam așa s-a petrecut fenomenul sistării furnizării apei calde, devenit o obișnuință a ultimilor ani, pentru severineni.

În informarea transmisă de Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin, se arată: „Având în vedere faptul că la nivelul reţelei de transport agent termic primar s-au produs o serie de defecţiuni de natura spargerilor de ţeavă, ce afectează buna funcţionare a reţelei respectiv furnizarea agentului termic la parametri optimi, sunt necesare operaţiuni de reparaţii şi de revizii tehnice imediate”. Cât va dura această sistare, Dumnezeu cu mila!

Citit 2190 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 23:44
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: ORȘOVENII, PRIZONIERII UNUI AFACERIST PENAL »
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…