CIRCULAȚIE LIBERĂ ÎN ZONA METROPOLITANĂ DROBETA TURNU SEVERIN

Cetățenii care locuiesc în Zona Metropolitană Drobeta Turnu Severin (Severin, Orșova, Șimian, Malovăț, Izvorul Bârzii, Breznița Ocol, Prunișor) nu au nevoie de completarea unei declarații pe propria răspundere pentru a circula pe teritorul localităților din care aceasta este compusă.

În hotărârea adoptată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind intrarea în starea de alertă se precizează că deplasările "în afara localităţii / zonei metropolitane" sunt interzise, cu mai multe excepţii, pe care cetățenii trebuie să le certifice prin completarea unei declaraţii.

Drept urmare, în interiorul unei zone metropolitane, locuitorii se pot deplasa liberi.

Zona Metropolitană Drobeta Turnu Severin are personalitate juridică din februarie 2020 și este compusă din următoarele unități administrativ-teritoriale:

  • Municipiul Drobeta Turnu Severin
  • Municipiul Orșova
  • Comuna Șimian
  • Comuna Malovăț
  • Comuna Izvorul Bârzii
  • Comuna Breznița Ocol
  • Comuna Prunișor

„Este unul dintre beneficiile înființării Zonei Metropolitane Drobeta Turnu Severin, proiect pe care mi l-am dorit foarte mult, dar fac un apel la responsabilitatea tuturor, de a respecta toate reglementările în vigoare, distanța socială și siguranța personală și a celor din jur”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Citit 3002 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Mai 2020 14:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…