Primăria Severin poate ajuta persoanele izolate la domiciliu

Municipalitatea din Severin are un serviciu specializat, în cadrul Direcției Locale de Asistență Socială, care ajută bătrânii și persoanele care nu se pot deplasa, cu aprovizionarea cu hrană și medicamente.

Acest serviciu va fi folosit, la nevoie, și pentru cei care, eventual vor fi izolați la domiciliu sau carantinați.

„Am avut o idee bună acum câteva luni și am înființat la nivelul Direcției de Asistență Socială un serviciu de sprijin pentru cei cu probleme, iar acum îl folosim și ne prinde foarte bine. Prin acest serviciu ajutăm oamenii cu probleme, bătrânii și, în cazurile de față, pe cei izolați, îi aprovizionăm și le ducem acasă cele necesare. Vrem să dublăm numărul celor care pot ajuta, din Primărie, dar și cu voluntari. Dacă va fi nevoie, desigur, pentru că deocamdată încă nu e cazul!”, a explicat primarul Marius Screciu la o emisiune difuzată de RTS.

Citit 1448 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…