Conform declarației făcute la Radio Oltenia Craiova și Galaxy TV de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, Programul Național de Dezvoltare Locala II s-a extins în județul Mehedinți cu încă 78 de milioane de lei, bani ce vor fi folosiți de 24 de comune pentru modernizarea și asfaltarea drumurilor sătești și comunale, a ulițelor, a iluminatului public și a modernizării mai multor târguri și oboare.

Totul a fost posibil, spune președintele Consiliului Județean Mehedinți, datorită economiei pe care instituția a realizat-o prin accesarea fondurilor europene pentru modernizarea mai multor drumuri județene și astfel banii acestia au putut fi redirecționați spre alte proiecte aflate pe lista de așteptare a MDRAP pentru județul Mehedinți.

Până în acest moment, în Mehedinți există 171 de proiecte finanțate prin PNDL 2, cu o valoare totală de 186 milioane de euro.

Citit 2173 ori Ultima modificare Joi, 24 Ianuarie 2019 15:59
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…