Primarul Severinului, Marius Screciu anunță faptul că de astăzi a început încărcarea instalației secundare, în vederea furnizării de agent termic. De la punctele termice către calorifere va circula apă rece pe instalații, pentru a se verifica dacă există pierderi, atât la subsolurile blocurilor, cât și în apartamente. Următorul pas este verificarea instalației primare, iar de la 1 noiembrie, dacă vremea se răcește considerabil, munipalitatea este pregătită să furnizeze agent termic.


Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a dat noi asigurări, astăzi, că totul este pregătit în vederea furnizării de agent termic. Începând de astăzi se încarcă instalația secundară cu apă rece, pentru a se verifica dacă între punctele termice și blocuri există pierderi sau defecțiuni pe rețele sau dacă în apartamente există probleme. Populația a fost avertizată asupra acestor probe, prin asociațiile de proprietari.

În scurt timp se va trece și la verificarea instalației primare de agent termic. Mai exact, și aceasta va fi încărcată și va fi supusă testului de presiune, pentru ca totul să fie în regulă atunci când se va porni furnizarea de agent termic.

Furnizarea agentului termic se va face efectiv, doar la solicitarea asociațiilor de proprietari și doar dacă timpul se răcește foarte mult și temperaturile scad sub 10 grade Celsius, timp de trei zile consecutiv.

Citit 2397 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2017 17:28
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…