SECRETARUL ORȘOVEI SE GÂNDEȘTE SĂ PLECE LA STREHAIA

Au apărut informații potrivit cărora secretarul municipiului Orșova, Marian Boțilă, ar putea să plece, pe aceeași funcție de secretar al UAT, la Strehaia, unde postul este vacant și unde la concursurile organizate nu prea se prezintă nimeni. Boțilă este născut la Strehaia și a precizat că „la final de carieră, orice este posibil”! Mai mult, în cazul său există și avantajul că nu mai trebuie să susțină concurs, poate merge prin transfer.


Secretarul municipiului Orșova, Marian Boțilă, cel care a luptat ani de zile cu municipalitatea de acolo și a trecut prin 13 procese, după ce a fost eliberat din funcție abuziv, pare că se gândește să își încerce experiența și în orașul în care s-a născut și despre care spune că îi este foarte drag, Strehaia.

Marian Boțilă este unul dintre cei mai experimentați secretari de unitate administrativ teritorială din județul Mehedinți. Până în anul 2013, când a fost eliberat din funcție abuziv, totul a mers bine pentru el și era apreciat ca un profesionist. Este un funcționar public aproape impecabil, cu foarte multe cursuri de perfecționare la activ și un foarte bun jurist. Mulți ani a fost foarte greu ca actele legislative emise de municipalitate să scape de vigilența controlului său juridic, iar atunci când a avut obiecții, le-a consemnat la finalul hotărârilor votate de consilieri. După trei ani de procese la toate nivelurile, 13 dosare și 13 decizii judecătorești favorabile, peste 60.000 de lei despăgubiri primite, 10.000 de lei cheltuieli de judecată imputate municipalității și zeci de abuzuri, secretarul municipiului s-a reîntors pe post.

Citește și MARIAN BOȚILĂ, PESTE TREI ANI DE RĂZBOI CU PRIMĂRIA ORȘOVA

Acum, circulă zvonul potrivit căruia lui Marian Boțilă i-ar surâde să devină secretarul orașului Strehaia și astfel, cariera sa juridică excepțională să se încheie chiar în orașul în care s-a născut.

Întrebat despre toate aceste zvonuri privind un eventual transfer la Strehaia, Marian Boțilă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat: „Ce să vă spun eu! La final de carieră, orice este posibil! Asta cu atât mai mult cu cât eu pot merge prin transfer acolo și astfel nu se mai organizează concurs. Postul de secretar de la Strehaia este vacant și înțeleg că, deși se dorește organizarea unui concurs, până acum, nu s-a depus niciun dosar de candidat”.

De altfel, Marian Boțilă a și candidat, cu mulți ani în urmă, la postul de primar al orașului Strehaia și are o nostalgie specială pentru acest oraș: „Iubesc acest oraș, în care m-am născut!”.

Citit 2734 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Septembrie 2016 20:45
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…