PACIENȚII CU AVC POT FACE TRATAMENTUL DE URGENȚĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN SEVERIN

Recuperarea pacienților care au suferit un Accident Vascular Cerebral (AVC) este de acum mai ușor de parcurs, dacă aceștia ajung în cel mai scurt timp la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Aici vor primi tratament prin TROMBOLIZĂ, o metodă nou introdusă în practica medicală de la noi din județ și care crește șansele de recuperare a celor care au suferit AVC.

Această practică este o consecință firească a eforturilor președintelui Aladin Georgescu și ale Consiliului Județean Mehedinți de a crește capacitatea de diagnosticare și tratament în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

„De-a lungul ultimilor ani, Spitalul a fost dotat cu aparatură performantă, iar pentru tratamentul prin TROMBOLIZĂ, sistemul PACS achiziționat de curând de Consiliul Județean Mehedinți în vederea asigurării gărzii permanente la Compartimentul CT, au fost esențiale! Doresc mult succes personalului medical angrenat în această metodă de tratament și felicit conducerea unității pentru implicarea permanentă în dezvoltarea pachetului de servicii medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. Mehedințenii merită să aibă la ei acasă posibilitatea de a primi îngrijiri medicale performante, iar pentru acest lucru, Consiliul Județean implementează proiecte importante în vederea modernizării clădirii spitalului mare și a secțiilor exterioare”, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 936 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iulie 2021 12:30
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…