Aladin Georgescu, ales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a fost ales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, unde va reprezenta și Regiunea Sud-Vest Oltenia.

În cadrul şedinţei Adunării Generale a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), desfășurată în sistem electronic, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a primit votul pentru funcția de vicepreședinte în cadrul forului administrativ naţional pentru un mandat de patru ani.

„Reprezint cu onoare Regiunea Sud-Vest în cadrul UNCJR și le mulțumesc colegilor pentru votul acordat! Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România este un organism important pentru administrația județeană, iar eficiența lui se dovedește de fiecare dată când reprezentanții forului reușesc să expună problemele și să propună soluții la nivel guvernamental și legislativ. În contextul actual, UNCJR aduce o contribuție esențială în întărirea capacităţii administrative a autorităţilor administraţiei publice locale. Vă asigur de tot interesul și implicarea activă în cadrul forului pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul administraţiei publice prin formularea de propuneri de modificare sau completare a legislaţiei, precum și pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor UNCJR!”, a declarat Aladin Georgescu.

Citit 1115 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2020 18:19
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…