PODUL DE LA RUDINA A FOST ASFALTAT

Cel mai important element al obiectivului DRUMULUI JUDEȚEAN 671A, CRĂGUIEȘTI - ILOVĂȚ - ȘOVARNA - BALA a fost finalizat. Podul de la Rudina, cea mai importantă și amplă componentă a drumul județean 671A, unde se lucrează la modernizarea a 12 kilometri, între localitățile Crăguiești - Ilovăț - Șovarna - Bala, a fost asfaltat.

În momentul în care se va finaliza întregul obiectiv și se va reda circulației rutiere, traficul se va desfășura în cele mai bune condiții de siguranță.

Investiția implementată de Consiliul Județean Mehedinți pentru modernizarea drumului a presupus demolarea vechiului pod de la Rudina a cărui durată de exploatare era depășită și construirea unuia nou. Pe DJ 671A, în zilele următoare se va asfalta platforma drumului pe toată distanța cuprinsă în proiect.

„Beneficiarii lucrărilor de aici sunt în mod direct locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, dar și cei care tranzitează zona pentru a ajunge în nordul județului Mehedinți. Mehedințiul este pe drumul cel bun! Ne ținem de promisiuni! Derulăm investiții care modernizează județul Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1017 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Iulie 2020 22:50
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…