LUCRĂRI AVANSATE PE DRUMUL JUDEȚEAN CRĂGUIEȘTI - ILOVĂȚ - STUDINA - ȘOVARNA - RUDINA

Lucrările de modernizare a DJ 671A, pe tronsonul Crăguiești - Ilovăț – Studina – Șovarna - Rudina, al DJ 671A, pe o lungime de peste 12 km, sunt în plină desfășurare.

S-a lucrat la podețe, poduri și terasamente, iar în acest moment se așterne balastul urmând să se toarne piatra și straturile de asfalt. Totodată, podul de la Rudina, un obiectiv important al drumului, a fost realizat în proporție de 50%. Beneficiarii lucrărilor de aici sunt în mod direct locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, care vor circula pe un drum complet modernizat începând cu toamna acestui an, când investiția va fi finalizată.

Citit 816 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…