Prezent astăzi în Mehedinți, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, a făcut o vizită la obiectivul Bazinul de înot, a cărui reabilitare și modernizare este finanțată de Compania Națională de Investiții. Oficialul a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, secretarul de stat Alin Chirilă și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


„Una dintre cele mai importante investiții pe care mi-am asumat-o în Mehedinți, este Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin. În urma demersurilor noastre, de la nivelul Consiliului Județean Mehedinți și a înțelegerii pe care am găsit-o la Guvern și în special la domnul ministru Daniel Suciu, cu ajutorul secretarului de stat Alin Chirilă și a domnului Mihai Fifor (viceprim-ministru la acea dată), acest obiectiv a primit finanțare, iar în acest moment, demersurile pentru ca lucrările să fie scoase la licitație sunt avansate”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a transmis că se așteaptă ca lucrările să fie atribuite până la sfârșitul anului dacă lucrurile merg așa cum ar trebui.

„După foarte mulți ani de așteptare, după foarte multe promisiuni, foarte mulți ani de neîncredere, eu am spus în luna martie că îmi asum, împreună cu colegii mei, ca această investiție să fie adusă la stadiul de certitudine și cu finanțare asigurată. Astăzi, când vorbim, caietul de sarcini este realizat, este verificat în această perioadă, astfel încât licitația să fie urcată pe SICAP. Estimez că nu trebuie să treacă sfârșitul anului și un câștigător să fie desemnat pentru acest obiectiv”, a spus astăzi, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu.

„Îi rog respectuos pe cei care vor veni după Guvernul PSD să înțeleagă importanța acestui obiectiv, să nu avem idei de genul, nu mai sunt bani! Nu, este extrem de important pentru comunitate. Oamenii, atât pe rețelele de socializare, cât și față în față ne întreabă de Bazinul de înot”, a declarat și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Proiectul prin care se va reabilita și moderniza Bazinul Olimpic din Drobeta Turnu Severin are o valoare de 53 milioane lei, iar finanțarea este asigurată prin Compania Națională de Investiții.

La finalul discuțiilor care au avut loc, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, s-a arătat încrezător că lucrările vor începe în vara anului viitor întrucât în prima perioadă de contractare se va realiza proiectul tehnic.

Daniel Suciu a vizitat în Mehedinți mai multe obiective de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice în orașul Vânju Mare și localitățile Crivina și Balta Verde.

Citit 734 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 23:08
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…