Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinte de presă, principalele proiecte pe care aflate in diverse stadii de implementare pentru modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență și a altor secții. Vezi întreaga declarație în VIDEO sus!

„Este vorba despre șase obiective de investiții care nu ar fi fost finanțate fără sprijinul Guvernului PSD și al Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice. Valoarea contractelor se ridică la peste 130 milioane lei. Am fi tentați să spunem că cel mai important obiectiv este clădirea principală a Spitalului Județean de Urgență pentru că are cea mai mare adresabilitate, dar în funcție de problemele fiecărui pacient, la fel de importante sunt și celelalte secții, pentru că ne pasă de fiecare mehedințean, ne pasă de fiecare român!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Aladin Georgescu a mai spus că în paralel, se fac demersurile pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție pentru reabilitarea Spitalului din Vânju Mare, la fel ca și la Strehaia, unde Consiliul Județean Mehedinți va prelua policlinica aflată în curtea spitalului și o va reabilita.

Citit 555 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2019 20:57
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…