S-A APROBAT STUDIUL DE FEZABILITATE PENTRU BAZINUL DE ÎNOT

În cadrul ședinței de îndată a Consiliului Județean, convocată de președintele Aladin Georgescu, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici și totodată, suma care se va aloca din bugetul Consiliului Județean Mehedinți la suma asigurată de Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Bazinului de Înot din Drobeta Turnu Severin.

Este vorba despre studiul de fezabilitate întocmit de Compania Națională de Investiții, valoarea totală a lucrărilor ce urmează să se efectueze la acest obiectiv fiind de peste 46 milioane lei, în timp ce contribuția Consiliului Județean Mehedinți este de 600 000 lei.

„Este o investiție pe care toți mehedințenii o așteaptă, iar noi, ca autorități, nu putem decât să ne bucurăm că ea se va face cu fonduri provenite în mare parte, din bugetul Companiei Naționale de Investiții. La sfârșitul acestei săptămâni, obiectivul va fi pe masa membrilor Comisiei Tehnico-Economică a CNI, acesta fiind motivul pentru care a fost necesară aprobarea proiectelor în ședință de îndată”, a declararat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Conform proiectului, Bazinul de înot va avea, pe de o parte, spațiu modern destinat înotului, cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare, cabine de schimb, iar pe de altă parte, va avea spații pentru saună, masaj, jacuzzi, salină, dușuri, sală de fitness, birouri administrative și spații pentru depozitare.

Totodată, se vor face lucrări necesare creșterii performanței energetice a anvelopei clădirii. În urma investiției care se va face, Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin va fi unul care va corespunde organizării evenimentelor olimpice, acesta urmând să fie dotat cu toate echipamentele performante de monitorizare și măsurare a competițiilor.

Citit 2578 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 23:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…