Fostul primar al municipiului Orșova, din perioada 2004 – 2008, Constantin Negulescu, nu a renunțat la ideea de a reveni la cârma municipiului de la malurile Golfului Cerna. Negulescu spune că în anul 2020, la 75 de ani, vrea să candideze atât la Orșova, cât și la Severin, pentru a salva orașele.


În vârstă de peste 70 de ani, inconfundabilul Constantin Negulescu, spune că nu se lasă nici de politică, nici de administrație publică. El va candida, în anul 2020, la funcția de primar al unuia dintre cele două municipii ale județului Mehedinți. De fapt, spune că va candida la ambele, ca să fie mai sigur! Nu va fi oprit de nimeni, nici măcar de interdicția ANI, dar trebuie mai întâi să caute un partid care să îl susțină.

Momentan, Negulescu este președinte al organizației de pensionari a PNL Mehedinți, dar e greu de crezut că liberalii îl vor desemna candidat, dacă el se va ține de cuvânt și va candida. Nu numai că vrea să salveze Orșova în 2020, dar mai are de gând, dacă nu va avea partid, să înființeze unul cu trimitere la Vlad Țepeș, care va avea ca siglă țeapa.

Constantin Negulescu visează continuu să redevină primar, deși mulți dintre orșoveni îi contestă activitatea. Este cel care a devenit celebru după ce a declarat că vrea să aducă submarine cu care turiștii să viziteze Orșova veche de sub lacul de acumulare.

Citit 3700 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 23:40
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…