LA ORŞOVA GUNOIUL NU SE RIDICĂ! SE ARDE!

Orşovenii par să fi găsit o nouă metodă ingenioasă pentru a scăpa de gunoiul menajer neridicat de o lună de firma de salubrizare. Potrivit detaşamentului de pompieri Orşova, s-au înmulţit incendiile la pubele, pompierii fiind solicitaţi să intervină frecvent pentru stingerea acestor incendii. Numai în urmă cu două zile, zece pubele de gunoi de pe strada Bradului au ars, existând riscul ca focul să se extindă la autoturismele parcate. Pompierii spun că focul pare a fi fost pus intenţionat.


Într-un interval de numai 20 de minute, acum două zile, la Orşova, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi pe strada Bradului, pentru stingerea a două incendii izbucnite la pubelele de gunoi. Pompierii au intervenit prompt, lichidând incendiile, care riscau să se propage la autoturismele din parcare. Au ars 6 pubele gunoi din material plastic şi circa 6 metri cubi de gunoi menajer. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

După numai o oră, un alt echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, tot pe strada Bradului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la pubelele de gunoi. Pompierii au lichidat incendiul, care a cuprins 3 pubele din material plastic şi circa 3 metri cubi de gunoi menajer, împiedicând propagarea focului la autoturismele din parcare. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată, de această dată, de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor pentru a genera incendiul.

Citit 2177 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2017 19:40
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…