Impresionante ostilități între primarul Orșovei, Marius Simion Stoica și patronul FLORICOLA SA, Constantin Popescu! După ce FLORICOLA a stopat ridicarea gunoiului, pe 18 ianuarie 2017, iar Stoica a ieșit public să contraatace, acuzând operatorul că „își bate joc de orșoveni”, pe contul de socializare al lui Constantin Popescu” a fost postată o melodie sugestivă, marca Denisa: „Am tot zis că nu mai fac bine la omul sărac!”.


Bătălia dintre primarul Marius Simion Stoica și patronul FLORICOLA SA – Constantin Popescu se acutizează pe zi ce trece. În timp ce primarul țipă pe toate canalele de socializare că s-a săturat de FLORICOLA, deși a susținut-o vehement până la finele anului trecut, ba chiar îi face reclamații pe la toate organele abilitate ale statului, Constantin Popescu se refugiază în artă. În arta manelelor, desigur, ascultând, cel mai probabil, cu ochii în lacrimi, melodii sugestive, interpretate de artiști ai momentului. Mai mult, Popescu nu doar ascultă melodiile ce îi pansează sufletul rănit de trădarea lui Stoica, ci le și postează, sugestiv, pe contul său de Facebook. Astfel, pe data de 20 ianuarie 2017, cu câteva ore înainte ca pe contul lui Stoica să apară o fotografie de la întâlnirea cu Adrian Duicu, dar după ce deja Stoica atacase FLORICOLA live pe Facebook, pe contul de Facebook al lui Popescu apare un videoclip Youtube cu o melodie interpretată de celebra Denisa, o melodie cu un titlu cum nu se poate mai sugestiv: „Am tot zis că nu mai fac bine la omul sărac!”.

„La cine am făcut eu bine / Azi m-ar lăsa fără zile”

Comentariile la această postare sunt excepționale, dovadă clară că oamenii au înțeles unde bate Popescu de la Floricola. Iată versurile melodiei cântate de Denisa:

„1. Tot am zis că nu mai fac / Bine la omul sărac / Că bine dac-am făcut / Numai rău mi-am auzit.

REFREN – D’ar avea inima gură / Da cât bine am făcut să spună / Și mâna dac-ar putea / Să spună cât a dat ea.

2. La cine am făcut eu bine / Azi m-ar lăsa fără zile / Dar eu nu îi doresc rău / Las să-l vadă Dumnezeu.

3. Eu pe toți i-am ajutat / Și tot nu sunt respectat / E vorbă cu mare rost / Când ești bun, ești luat de prost”.

La un așa de sugestiv mesaj, comentariile parcă sunt de prisos. Cu toate acestea, primarul Stoica, chiar dacă a priceput sau nu mesajul subliminal, continuă atacurile directe și războiul cu Floricola. Ultimul episod este o postare în care cere imperativ ridicarea gunoiului și în care reclamă FLORICOLA la toate forurile competente.

„Somez public operatorul SC Floricola SA să nu se mai joace cu sănătatea și integritatea orșoveanului, să respecte contractul încheiat cu fiecare cetățean și să ridice în cel mai scurt timp posibil gunoiul de la aceștia! Serviciul de salubritate nu este un mijloc de șantaj la autoritatea publică locală, ca atunci când nu îți mai convin prețurile să nu mai ridici gunoaiele, ci un serviciu de utilitate publică în folosul cetățenilor. Mă văd obligat să anunț oficial toate autoritățile statului în situația apărută și să fac o analiză pertinentă a contractului cu Floricola pentru a observa dacă operatorul se află sau nu în afara legii. În cazul în care nu mai puteți respecta contractul, domnule Popescu, vă sugerez să Renunțați la el pentru a putea face un serviciu în cadrul Primăriei Orșova, astfel dând posibilitatea să se creeze noi locuri de muncă și de a avea un serviciu adevărat care să servească interesele cetățenilor și nu alte interese personale sau de grup. Domnule Popescu, respectați legea și cetățenii Orșovei!”, scrie în comunicatul transmis deprimarul Marius Simion Stoica.

Citit 3081 ori Ultima modificare Duminică, 29 Ianuarie 2017 10:09
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…