DOAR MASS-MEDIA MAI FACE SALUBRIZARE LA ORȘOVA

Se pare că la Orșova, curățenia se face doar dacă cineva țipă sau arată cu degetul. Un morman de gunoi, dospit la soare, ce zăcea în apropierea Blocului „California”, a fost ridicat rapid, după ce ziarul nostru a scris despre mizeria cu pricina.


Joi, 15 septembrie 2016, am realizat un material video în apropiere de blocul deja celebru, cunoscut în oraș sub denumirea de „Ghetoul California”. Materialul arăta, fără dubii, faptul că aici zăcea un morman împuțit de gunoi îngrădit cu un gard de plasă, neridicat de FLORICOLA de aproape 10 zile. O doamnă care locuiește la acest bloc se plângea de faptul că nu se ridică aici gunoiul, deoarece nimeni nu îi suportă pe locuitorii de aici. Nu comentăm aici dacă acești locuitori, pe care nimeni nu îi suportă, din motive lesne de înțeles, și-au plătit sau nu gunoiul de-a lungul anilor, ci am dorit să scoatem în evidență faptul că mormanul de gunoi, dospit la peste 30 de grade Celsius, zăcea vizavi de Liceul „Traian Lalescu” și de Spitalul Municipal și constituia, nu numai din acest motiv, un focar de infecție.

Pe data de 17 septembrie 2016, cetățenii din Orșova ne-au sesizat că mormanul de gunoi a dispărut ca prin minune, ceea ce ne dă nouă de înțeles că, în timp ce Garda de Mediu Mehedinți doarme suspect de adânc, presa reușește să facă curățenie în municipiul bătut de soartă numit Orșova.

CITIȚI ARTICOLUL CARE A DETERMINAT FLORICOLA SĂ PUNĂ MÂNA LA DEZINFECTAREA ZONEI!

Citit 3112 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2016 18:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…