Primarul Orșovei, Marius Simion Stoica a început ședința de îndată a Consiliului Local Orșova, convocată chiar de el, cu o minciună gogonată, garnisită cu puțină grandomanie. Mai exact, chemat să motiveze urgența ședinței, primarul Stoica a explicat faptul că, după 6 zile în care orașul s-a împuțit, organele statului l-au vizitat pentru a-l ruga să aloce bani operatorului, pentru ca acesta să ridice gunoiul. (Urmăriți materialul VIDEO, pentru a vă convinge!)


Marți, 6 septembrie 2016 – o nouă zi „istorică” în mult zbuciumatul Consiliu Local al municipiului Orșova! O nouă ședință de îndată, convocată de primarul Marius Stoica, pentru ca, bineînțeles, FLORICOLA SA să mai primească un mărunțiș de vreo 2 miliarde de lei vechi. Asta pentru că, urgență maximă, operatorul FLORICOLA s-a ambiționat ca, timp de vreo 6 zile, să nu mai ridice gunoiul din municipiu, de necaz că nu i-a fost reziliat contractul de salubrizare așa cum a vrut el, adică o reziliere însoțită de niște despăgubiri consistente din partea municipalității.

Și pentru că ambiția regelui gunoaielor din Orșova, Constantin Popescu, un fel de „guvernator” din umbră din Republica Orșova, a fost să împuțească municipiul de la malul Golfului Cerna, într-un târziu, adormitele organe ale statului român, în speță Instituția Prefectului, Garda Județeană de Mediu, Direcția de Sănătate Publică, au format o comisie de control care a descins în Orșova pentru a lua act de pericolul la care orșovenii sunt expuși de mofturile unui operator, primarul Orșovei s-a decis să ia măsuri drastice.

Unele surse spun chiar că în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2016, primarul și factorii de răspundere locali ar fi fost convocați de chiar Popescu Constantin la o „ședință de îndată”, pentru a fi somați să rezolve dracului situația și să caute prin bugetul local ceva bani și pentru el.

Primarul Stoica nu a stat pe gânduri și a convocat o ședință de îndată în care a pus la dispoziție fondul de rezervă, banii pentru alte acțiuni și tot ce a mai găsit prin buget pentru a-l îmblânzi pe operator să ridice gunoiul. Numai că, rugat să explice care era urgența ședinței de îndată, primarul Stoica a trântit o minciună de zile mari. „Astăzi am avut un control de la Garda Națională de Mediu, de la Instituția Prefectului, de la Direcția de Sănătate Publică, iar aceștia M-AU RUGAT să fac tot posibilul pentru a aloca fondurile necesare pentru întreținerea curățeniei în municipiul Orșova, drept pentru care am considerat că e o situație de urgență!”, a spus primarul, la începutul ședinței de îndată.

Vreo 10 minute mai târziu, întrebat de consilierul PNL Doinița Mariana Chircu dacă organele statului chiar au venit la Orșova pentru a se ruga de primar, Stoica a spus cu seninătate că nu a pronunțat el termenul „m-au rugat”. „Nu m-au rugat!” – a urlat Stoica în mijlocul ședinței, mințind cu nerușinare!

Citit 4031 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 00:30
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…