Șeful Serviciului Administrației Domeniului Public și Privat (ADPP) al municipiului Orșova, Popa Ioan Petre, a reacționat dur în ultima ședință ordinară a Consiliului Local al municipiului Orșova, atunci când suma de 200.000 de lei, pregătită, la rectificarea bugetară, pentru a fi alocată operatorului FLORICOLA SA, a fost mutată, prin amendamentele consilierilor Doinița Chircu și Adrian Cican, la alte capitole bugetare. Popa recunoaște că orașul e mizerabil și că FLORICOLA are nevoie de mai mulți bani.


Ca un bun avocat al firmei FLORICOLA SA, firma care operează serviciile publice de salubrizare, apă-canal și întreținerea spațiilor verzi în Orșova, șeful ADPP – Popa Ioan Petre, s-a înfierbântat rău de tot în ședința ordinară de Consiliu Local Orșova din data de 29 august 2016 și a strigat consilierilor PNL și PND că FLORICOLA ar avea nevoie de zeci de miliarde de lei vechi pentru ca orașul să arate ca unul european. Mai mult, în intervenția sa, Popa a spus că în curând „orașul va arăta și mai mizerabil ca până acum”, recunoscând implicit că oricum Orșova este mizerabilă, în ciuda fondurilor masive alocate de la bugetul local pentru salubritate.

La un moment dat, pentru că depășise măsura, consilierul Adrian Cican roagă președintele de ședință să îi atragă atenția domnului Popa să nu mai manifeste o atitudine ireverențioasă față de consilieri. Răspunsul dat de Popa este uluitor, în nota deselor greșeli gramaticale obișnuite de acesta chiar și în documentele publice pe care le redactează și le semnează. „IVERENȚIOS sunteți dumneavoastră domnule Cican, prin tot ceea ce faceți împotriva orșovenilor!”, a tunat Popa, folosind termenul total greșit și agramat.

De asemenea, una dintre motivațiile pentru care el a cerut mai mulți bani pentru spațiile verzi este aceea că, în perioada următoare, „oamenii taie viile și scot la poartă vrejii de roșii, de cartofi și multe altele”.

În ședința ordinară a Consiliului Local Orșova, din data de 29 august 2016, printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul Marius Stoica, se solicita aprobarea sumei de 200.000 de lei pentru operatorul FLORICOLA SA, deși acesta înaintase o cerere către municipalitate, în data de 23 august 2016, pentru renunțarea la serviciul de salubrizare, cerere ținută la sertar de către primar până în 29 august 2016.

Urmăriți, în materialul VIDEO, agitația domnului Popa Ioan Petre și răspunsul ferm al consilierului PNL Doinița Mariana Chircu!

Citit 3745 ori Ultima modificare Miercuri, 31 August 2016 22:30
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…