PRIMA REALIZARE A PRIMARULUI STOICA: ȘI-A TRAS BIROU DE BOSS!

Primarul Orșovei, Marius Stoica este plecat în concediu, dar în biroul său se lucrează de zor. Până când se întoarce boss-ul, biroul trebuie reamenajat, pentru ca noul primar să se simtă confortabil și să poată lucra în condiții de confort sporit. Un etaj mai sus, secretarul Primăriei împarte același birou cu femeia de serviciu. Vă prezentăm câteva imagini din biroul la care Stoica visa, cel mai probabil, mai mult decât la funcția de primar.

La nici două luni de la preluarea mandatului de primar al Orșovei, Marius Simion Stoica a plecat în concediu. E primul său concediu ca primar de municipiu și tocmai pentru că omul este ditamai primarul de municipiu, în lipsa sa, în biroul de la etajul I se lucrează de zor. Mobilă nouă, mochetă nouă de culoare roșie, ferestre noi și multe altele, la fel de noi. Cel mai probabil, aceste mofturi de proaspăt edil-șef au costat pe măsură. Nu știm dacă totul s-a făcut din bani publici, dar vom afla în cel mai scurt timp.


Cert este un singur lucru: noul primar al Orșovei consemnează prima sa investiție pentru orșoveni, adică își face un birou deosebit și luxos, pentru că orșovenii nu vor fi niciodată fericiți și liniștiți, decât dacă au în fruntea urbei un primar fericit și liniștit, care, la rândul lui, nu putea munci în aceleași condiții în care cei dinaintea lui au muncit. Ce-i drept, fără să facă nimic concret!

Citit 3079 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 August 2016 23:36
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…