Doctorul ADI-CLAUDIA IUGA, de la Spitalul Orșova, decoratĂ cu MERITUL SANITAR

Doctorul ADI-CLAUDIA IUGA, de la Spitalul Municipal Orșova, va fi decorată, pe 1 Decembrie 2021, la Palatul Cotroceni, de către Președintele României, cu ORDINUL MERITUL SANITAR și MEDALIA MERITUL SANITAR ÎN GRAD DE CAVALER.

„COLECTIVUL SPITALULUI MUNICIPAL ORȘOVA, este încântat de faptul că are în rândurile sale pe medicul primar IUGA ADI - CLAUDIA, medic care va fi decorat în 1 Decembrie 2021, la Palatul Cotroceni, de către Președintele României, cu ORDINUL MERITUL SANITAR și MEDALIA MERITUL SANITAR în grad de Cavaler. Acest ordin și medalie a fost acordată doamnei dr. Iuga Adi - Claudia pentru PROFESIONALISMUL, DĂRUIREA, CURAJUL ȘI SOLIDARITATEA manifestată în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19”, a declarat managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican.

„Noi, Comitetul Director și întregul personal al Spitalului Municipal Orșova, vă felicităm pentru înalta distincție acordată de Președintele României. Suntem bucuroși, că sunteți unul din cei 28 de medici decorați la nivel național cu această distincție, iar profesionalismul dumneavoastră, să aducă pacienților în continuare sănătate și totodată veți rămâne un exemplu pentru noi toți” – este mesajul transmis de întreaga conducere a Spitalului Municipal Orșova.

Este pentru a doua oară, în ultimii doi ani, când Spitalul Municipal Orșova este recunoscut pentru serviciile medicale desăvârșite și personalul medical excepțional. În 2019, Spitalul Municipal Orșova a fost unul din cele 7 spitale din țară decorat cu distincția Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical.

Citit 2297 ori Ultima modificare Duminică, 28 Noiembrie 2021 20:39
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…