Primarul Stoica, un biet hoț găinar de telefoane (VEZI DOVADA!)

Înainte de a fi primar de municipiu, Marius Stoica nu a fost numai paznic, sub denumirea de ranger, ci și HOȚ. UN HOȚ dintre cei mai mărunți și lipsiți de caracter. Mai exact, înainte de deveni primar, Stoica a ciordit un telefon de la cel mai bun prieten al său, Alexandru Novăcescu. Ulterior, la rugămințile celui ajuns primar, Novăcescu l-a iertat cumva și cei doi s-au împăcat. Chiare și așa, STOICA RĂMÂNE UN HOȚ ORDINAR.

Un hoț ordinar, care i-a furat telefonul celui mai bun prieten al său, a ajuns primarul Orșovei și pozează acum în candidatul onorabil, destoinic și plin de demnitate din partea PRO ROMÂNIA. Pentru toți orșovenii care îi aplaudă minciunile și asfaltările de mântuială, pe proiectele altora, adevărul despre acest individ este unul cât se poate de crud: A ajuns să fie cercetat penal pentru furtul unui telefon de la cel mai bun prieten al său. Acest om vă cere votul stimați orșoveni, mai exact VĂ CERE SĂ VOTAȚI UN HOȚ.

Cum a ajuns Stoica primar din HOȚ sau cum au ales orșovenii, fără să știe, UN HOȚ!

Ceea ce am ajuns să aflăm dintr-o banală adresă de clasare, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova, este șocant. Un primar ales de orșoveni în anul 2016 și învestit cu încredere, un individ care și astăzi bântuie prin oraș sub flamura PRO ROMÂNIA și se bate cu pumnul în piept, invocând realizările altora, este de fapt UN HOȚ, un ciudat pe care, dacă îl bagi în mașină sau în casă îți ciordește rapid telefonul sau chiar portofelul.

Dar să vedem ce s-a întâmplat, de fapt! Pe data de 19 februarie 2016, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Eșelnița au fost sesizați de către Alexandru Novăcescu, cu privire la faptul că în în cursul lunii septembrie 2015, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil Iphohe 6, în valoare de circa 3.200 de lei. Polițiștii au efectuat cercetările cuvenite și în cauză s-a deschis un dosar penal 116/P/2016. Pe data de 18 iulie 2016, procurorii au dispus continuarea urmăririi penale față de SUSPECTUL STOICA MARIUS SIMION, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

S-a rugat în genunchi

Doar că, între timp, SUSPECTUL STOICA MARIUS SIMION a devenit primar și dădea cam prost să se afle cum un primar de municipiu este cercetat ca ultimul găinar pentru furtul unui telefon. Așa că s-a prezentat la Alexandru Novăcescu (Delly, pentru prieteni) și l-a rugat în genunchi să îl ierte și să se împace în fața procurorului. I-a promis câte în lună și în stele, chiar și faptul că din primul salariu de primar îi va plăti prejudiciul. I-a promis chiar mai mult: că e în stare să îi dea salariul pe un an, doar să nu se afle. Până la urmă, Stoica a uita de toate promisiunile, i-a întors spatele lui Novăcescu și l-a uitat.

„Eu am șalupa la Decebal și el fiind ranger făcea de serviciu pe acolo. Aveam în mașină un frigider plin cu sucuri și el lua de acolo din sucuri. Fiind prietenul meu cel mai bun, l-am lăsat. Era cel mai bun prieten al meu, l-am promovat, iar ulterior am aflat, din dosar, că tocmai el îmi furase telefonul. L-am ajutat să ajungă primar și a fost contestat și atunci a venit și m-a rugat să îl iert. Mi-a spus că îmi dă salariul lui pe un an de zile, doar să nu afle nimeni. Și ne-am împăcat”, povestește Alexandru Novăcescu (foto stânga).

În urma împăcării celor doi, HOȚ și PĂGUBIT, în fața organelor de cercetare penală, cauza s-a clasat și primarul hoț a devenit în ochii orșovenilor „un om cumsecade”. DEȘI A RĂMAS TOT UN HOȚ!

Vă prezentăm documentele emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova, din care reiese cum s-a făcut Stoica din HOȚ GĂINAR, primar de municipiu:

Citit 3738 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2020 12:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…