ADMINISTRAȚIA LOCALĂ ZERO DIN ORȘOVA SE LAUDĂ CU PROIECTELE ALTORA

La ora la care vorbim, primarul penal al Orșovei, garantat de PRO ROMÂNIA, Marius Stoica, se laudă pe pagina sa de Facebook cu proiectele altora. Actuala administrație locală din municipiul Orșova nu a reușit să inițieze niciun proiect major pentru orșoveni. Orșovenii trebuie să știe că nimic din ceea ce vede azi pe teren nu este rodul muncii actualei administrații locale. Toate marile proiecte ale Orșovei, INCLUSIV CEL DE ASFALTARE, vin din urmă, din vremea altora care au muncit serios pentru binele Orșovei.

Pentru a le lua mințile orșovenilor, în campania electorală, primarul Orșovei, Marius Stoica, se laudă astăzi cu asfaltarea străzii Eroilor din municipiu. Doar că acest proiect nu îi aparține nici lui și nici administrației catastrofale coordonate de el, în ultimii 4 ani. Cu atât mai mult, asfaltarea de azi a străzilor din Orșova nu are nicio legătură cu partidul penalilor, PRO ROMÂNIA, cel pentru care astăzi Stoica se zbate să își mai scoată un mandar de primar.

„REABILITARE REȚELE STRĂZI URBANE, APĂ-CANAL ȘI ILUMINAT PUBLIC STRADAL ÎN MUNICIPIUL ORȘOVA” – Acest proiect, cu care se laudă Stoica, a fost inițiat pe data de 8 ianuarie 2014, când Consiliul Local al municipiului Orșova a aprobat studiul de fezabilitate. Deci proiectul nu este rodul muncii actualei administrații locale.

Contractul de finanțare pentru acest proiect, venit ca o pleașcă pe capul actualei administrații locale, a fost semnat la finele anului 2017. Proiectul a fost gestionat cum nu se poate mai prost. Au fost sparte toate străzile și nu s-a terminat niciuna. Nimeni nu s-a gândit să abordeze aceste lucrări complexe, în mod gradual, după un grafic bine stabilit, stradă cu stradă, astfel încât să nu mai existe nemulțumiri din partea populației. Nemulțumirile sunt legate de oprirea apei necontrolat și neanunțat, de ruperea accidentală a cablurilor sau a țevilor, dar și de multe alte bizarerii.

Un proiect demarat de guvernarea PSD, din perioada în care Marius Stoica nici nu visa că va ajunge vreodată primar, este astăzi exploatat, cu nerușinare, electoral, de un personaj copt de dosare penale, care visează că sub flamura PRO ROMÂNIA va râmâne la cârma municipiului Orșova. Doar că orșovenii nu sunt deloc neavizați și nici ușor de manipulat, ca să nu le spunem altfel. Oamenii știu cine a adus cu adevărat proiecte de dezvoltare pentru Orșova! Mai mult, după un circ de zile mari, în care Stoica se făcea că amenință firma asfaltatoare, astăzi se împăunează cu realizările altora. Dacă în anul 2014, administrația PSD de la nivel central și cea din Consiliul Local nu aproba proiectul major de asfaltare a străzilor, astăzi, orșovenii nu ar fi văzut asfalt pe străzile lor.

Actualul primar, de care PSD s-a descotorosit pentru incompetență și lipsă de inițiativă, profită astăzi de faptul că fostul său partid a muncit pentru a aduce proiecte majore municipiului. Pe ultima sută de metri, în plină campanie electorală, Stoica asfaltează de-a valma, ignorând orice norme de impementare coerentă a unui proiect. Dar cel mai trist este faptul că realizările PSD din anul 2014, eforturile de a duce la bun sfârșit un proiect important sunt astăzi asumate cu nerușinare de un primar care nu a venit, în timpul mandatului său, cu niciun proiect de dezvoltare. De altfel, aceasta este și practica pertidului dubios la care a derat, aceea de a se folosi de munca altora.

Este doar un exemplu care arată că toate realizările actualei administrații sunt doar spoieli, lucrări care să ia ochii cetățeanului, dar care au fost supraevaluate serios, precum și alte mici investiții grăbite pe final de mandat. Actuala administrație locală nu a fost în stare să conceapă și nici să atragă măcar un singur proiect mare.

„Ne-am apucat de asfaltat. Să vedem acum ce mai spun cârcotașii, spuneau că nu am bani, că nu voi face!”, spune Stoica pe contul său de Facebook. Dar nu le spune oamenilor că asfaltarea de acum nu are nicio legătură nici cu el și nici cu partidul dubios pentru care candidează. Stoica exploatează electoral proiectele celor care au muncit cu adevărat pentru Orșova, guvernarea PSD din perioada 2012 – 2016!

Citit 1500 ori Ultima modificare Marți, 04 August 2020 20:56
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…