O discuție cât se poate de sinceră cu managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, despre sănătate și politică deopotrivă! Vezi în materialul video ce spune despre proiectele spitalului orșovean, dar și despre scandalul salariilor din sănătate!

Adrian Cican a vorbit cu sinceritate, în cadrul emisiunii „Realitatea zilei”, difuzată de Tele 2 Drobeta, pe data de 16 aprilie 2018, despre proiectele ce vor putea schimba fundamental unitatea medicală și care, dacă se vor implementa, vor aduce Spitalul Municipal Orșova în elita medicinei românești.

De asemenea, ca un om care semnează ștate de plată pentru medici, asistenți, infirmiere și personal auxiliar și TESA, din unitatea medicală, Adrian Cican a explicat de ce este la ora actuală scandal în sănătate și de ce sunt nemulțumiți asistenții și infirmierii de salariile ce devin, pentru ei, din ce în ce mai mici!

Prima parte a emisiunii este postată deasupra trextului.

Partea a doua a emisiunii poate fi vizionată făcând click AICI

Citit 2398 ori Ultima modificare Marți, 17 Aprilie 2018 22:37
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…