ÎN SFÂRȘIT, ORȘOVA ARE BUGET

După ce vineri au blocat votul pentru bugetul municipiului Orșova, liberalii au realizat că s-au făcut de râs și astăzi au votat spășiți proiectul de buget. Multe din amendamentele stupide ale consilierului Camelia Ianculovici au rămas la stadiul de fantezii, singura concesie făcută de Consiliul Local fiind ruperea sumei de 25.000 de lei de la Spital și alocarea lor către Școala Petru Dumitriu. Nici operatorul de salubrizare nu a reușit să primească sumele pretinse.


Week-end-ul pare să fi fost pentru consilierii PNL și PND din Consiliul Local Orșova un sfetnic bun. De vineri și până luni, pretențiile stupide ale acestora au rămas nesatisfăcute și au votat spășiți bugetul municipiului. Asta, desigur, după ce s-au făcut de râs! Din multele amendamente expuse execrabil vineri, liberalii s-au mulțumit cu doar 25.000 de lei la Școala „Petru Dumitriu”, în loc de 75.000 de lei. Banii au fost rupți din bugetul alocat Spitalului Municipal. Un alt amendament a fost trecerea sumei de 25.000 de lei de la o creșă la o grădiniță. Operatorul de salubritate a rămas cu doar 200.000 de lei, deși șefa liberalilor orșoveni cerea cu disperare mai mulți bani pentru el.

Primarul consideră că liberalii au revenit la sentimente mai bune, dar nu toți ci doi dintre ei, ceva mai responsabili.

Aventura bugetară din Consiliul Local Orșova nu face decât să reamintească orșovenilor modul în care unii dintre aleșii lor pun mai presus de interesele locale, propriile orgolii. Din păcate, cei care s-au făcut de râs de această dată sunt tocmai liderii PNL Orșova. Și asta deoarece grație a doi dintre consilierii PNL, mai responsabili, Orșova are buget.

Citit 3840 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2018 17:08
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…