GUVERNUL A ALOCAT 25 MILIOANE LEI PENTRU ÎNCĂLZIREA SEVERINULUI

Ședința de Guvern de vineri, 11 octombrie 2019, probabil ultima a Executivului PSD condus de Viorica Dăncilă, a fost una deosebit de importantă pentru locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin, întrucât s-au alocat banii necesari furnizării agentului termic iarna aceasta. Este vorba despre suma de 25 milioane lei, bani absolut necesari pentru încălzirea în sistem centralizat în municipiu.

Banii au fost alocați ca urmare a solicitărilor și demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu și prefectul județului, Nicolae Drăghiea.

„Este o sumă importantă de bani care nu putea fi acoperită din bugetul local, iar lipsa ei ar fi pus în pericol confortul termic al locuitorilor din Drobeta Turnu Severin iarna aceasta. Este o dovadă de responsabilitate a Guvernului în fața severinenilor și a mehedințenilor, așa cum Executivul a dat dovadă de responsabilitate pentru fiecare român. Mulțumesc întregului Guvern pentru că nu doar astăzi a susținut județul Mehedinți și municipiul Drobeta Turnu Severin, ci pe parcursul întregului mandat a răspuns solicitărilor mele și ale domnilor primari din județ alocând sume importante pentru investiții, atât prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cât și din alte surse aflate la dispoziția Executivului!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citit 1340 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 19:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…