Severinul se dezvoltă armonios în ultima perioadă și se îndreaptă ireversibil către statutul de oraș european. Totuși, două probleme mari și complicate mai are de rezolvat municipalitatea, iar găsirea lor dă de furcă autorităților. Cum vom rezolva situația grea a termoficării Severinului, dar și pe cea a extinderii rețelei de gaz? Primarul a oferit soluții în emisiunea „Realitatea zilei”.

Cine și cum poate rezolva problemele grave ale termoficării și extinderii rețelei de gaz la Severin? Care este cea mai bună variantă în ambele cazuri? Sunt întrebări la care municipalitatea trebuie să răspundă rapid și eficient, iar primarul marius Screciu are nu numai variante de lucru ci și soluții viabile. Sunt soluții luate în calcul după mai multe analize dificile și care vor fi puse în aplicare în următorul an. Despret toate aceste soluții, mai mult sau mai puțin dificile, primarul Marius Screciu a vorbit pe larg în emisiunea „Realitatea zilei”, realizată marți seara, la Tele 2 Drobeta. Deși eșecul construirii unei centrale termice, de către o firmă fantomă, care a mințit cu nerușinare toți severinenii, este încă unul usturător, actualul primar propune tot o variantă de termoficare în sistem centralizat, dar cu o centrală cu cogenerare, realizată corect și economic, în avantajul severinenilor. Nu mai puțin de 59 de milioane de euro ar costa noua centrală, iar banii pot veni din cel puțin două direcții.

Vezi ce spune primarul Marius Screciu în VIDEO aflat deasupra!

Citit 2147 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2019 08:46
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…