MODERNIZARE ILUMINAT PUBLIC LA POROINA MARE

Sistemul de iluminat public din comuna Poroina Mare va fi modernizat printr-un proiect finantat de Guvernul PSD, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II.

Primarul comunei Poroina Mare, Dan Anuța, a semnat contractul de finanțare prin care se va implementa proiectul cu titlul - „Modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Poroina Mare, judetul Mehedinți”. Evenimentul a avut loc la sediul Consiliului Județean Mehedinți, în prezența președintelui Aladin Georgescu și a secretarului de stat în cadrul ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Alin Chirilă. Valoarea totală a proiectului depășește un milion de lei și este finanțat prin etapa a II-a PNDL.

„Programul Național de Dezvoltare Locală este cel mai amplu instrument de finanțare al Guvernului care a adus în județul Mehedinți 1,3 miliarde lei. Astfel, în curând, locuitorii din Poroina Mare vor avea sistem de iluminat modern, la fel ca locuitorii din alte 14 comune mehedințene în care se implementează astfel de proiecte cu fonduri guvernamentale. Mulțumesc domnului ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu și secretarilor de stat Adrian Ionuț Gâdea și Alin Chirilă pentru susținerea proiectelor județului Mehedinți!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. În județul Mehedinți sunt 192 de investiții derulate prin PNDL II.

Citit 2412 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…