DIRECTORUL DIRECȚIEI SILVICE MEHEDINȚI, AGENT ELECTORAL! PĂDURARII AMENINȚAȚI SĂ VOTEZE „CUM TREBUIE”

Directorul Direcției Silvice Mehedinți, controversatul Sorin Nicolicioiu, cel mai mare traseist politic în viață, omul care a dat o serie de tunuri în pădurile județului (vezi cazul Șimian!) s-a transformat, cu câteva ore înainte de deschiderea secțiilor de votare, în agent electoral pentru PNL. Cel puțin așa avertizează liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, dar și deputatul PMP, Ion Cupă. Deși este avertizat la modul cel mai serios, Nicolicioiu arată pe Facebook că se simte voios.

„Directorul Direcției Silvice Mehedinți, Sorin Nicolicioiu, pune presiune pe angajații instituției pe care o conduce, să intervină în zonele în care lucrează, astfel încât oamenii să voteze pentru PNL la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie. Se încearcă fraudarea votului pe două direcții. Pe de o parte, planul este ca în ziua votului, pădurarii să determine oamenii, prin influența proprie, să voteze PNL, iar pe de altă parte, să transporte votanți dintr-o localitate în alta, ca să fidelizeze votul. Nu este o acuzație nefondată, ci sunt semnale pe care le primesc din teritoriu, din localitățile județului Mehedinți, unde PNL speră să influențeze votul oamenilor. Am primit semnale din partea angajaților Direcției Silvice, pădurari din Mehedinți care se tem, pe de o parte, să acționeze conform directivelor lui Sorin Nicolicioiu, întrucât intră sub incidența legii penale, iar pe de altă parte, se tem că își vor pierde locurile de muncă dacă nu răspund la presiunile șefului lor”, scrie președintele PSD și al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pe pagina sa de socializare, cu câteva ore înainte de deschiderea secțiilor de votare.

Aladin Georgescu face apel la oamenii incriminați să nu se lase influențați și să încalce legea, dar și să sesizeze astfel de fapte organelor abilitate!

„Fac apel la instituțiile statului, să se sesizeze cu privire la aceste fapte! În plus, în ziua votului, să fie vigilente, să acționeze conform legii și să sancționeze aceste acțiuni care se pregătesc, turism electoral și influențarea votului!”, mai spune Georgescu.

Și deputatul PMP, Ion Cupă trage un semnal de larmă similar

„ROMSILVA MEHEDINȚI FACE POLITICĂ ÎN LOC SĂ STOPEZE TĂIERILE ILEGALE DE LEMN! Din păcate, se confirmă ceea ce spuneam de mai multe luni încoace. Instituțiile statului sunt folosite masiv în actuala campanie electorală din județul Mehedinți. Campioana acestor practici ilegale este ROMSILVA care a mobilizat ”militărește” sute de pădurari ca agenți electorali pentru PNL. Am atras atenția în mod repetat că ROMSILVA Mehedinți, în loc să blocheze tăierile ilegale de lemn din pădurile județului, face politică în favoarea celor aflați la putere, băgând frica în pădurari și în familiile acestora. Sunt informații clare care arata că se pregătește punerea în aplicare a unui plan prin care, sub presiune, pădurarii vor transporta votanți dintr-o parte în alta a județului pentru a spori zestrea electorală a PNL. Ar mai lipsi acordarea de bani pentru voturi ca să avem un tablou complet al unei operațiuni de viciere a alegerilor fără precedent în Mehedinți. Cer instituțiilor statului să asigure legalitatea procedurilor electorale din ziua votului, să verifice cu maximă atenție aceste practici menite a deforma realitatea democratică din Mehedinți si să elimine orice sursa de viciere a rezultatelor electorale. Atrag atenția tuturor mehedințenilor că mâine 6 decembrie nimeni nu e ministru, parlamentar, secretar de stat, primar, șef de instituție publică. Toți avem un singur vot cu care trebuie să trimitem în parlament pe cei mai buni dintre noi. Votul e proprietatea voastră! Nu-i lăsați pe alții să v-o folosească!”, scrie deputatul Ion Cupă, pe contul său de socializare.

Nicolicioiu e mândru de faptele sale

Unul dintre cei mai corupți șefi de deconcentrate din Mehedinți (vom demonstra acest lucru printr-o anchetă în cel mai scurt timp), nu pare să se sinchisească de avertismentele liderilor politici amintiți. El, din contra, postează pe pagina sa de Facebook, faptul că se simte voios.

 

Citit 2148 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Decembrie 2020 18:10
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…