Imprimă această pagină
EMILIAN VÎLCU, noul primar  al comunei PRUNIȘOR

EMILIAN VÎLCU, candidatul PMP, este noul primar al comunei Prunișor. După 20 de ani de domnie neîntreruptă era Nandi Covlea s-a încheiat. Este momentul ca și comuna Prunișor să se dezvolte armonios și să intre în rândul comunelor europene.

Emilian Vîlcu este omul care a spart ghinionul ultimelor două decenii de administrație păguboasă marca Nandi Covlea și care va scoate la lumină frumusețea locurilor, redând speranța oamenilor de aici. Este de profesie avocat și originar din satul Cervenița.

„Programul nostru pentru mandatul 2020-2024, este structurat pe puncte care vizează principalele aspecte ale vieții cotidiene a comunității noastre. Din nefericire, comuna noastră este în urmă la toate capitolele, astfel încât, din prima zi după ce voi prelua mandatul de primar, împreună cu echipa de consilieri, vom demara, cu fermitate, toate acțiunile ce se impun pentru rezolvarea unor obiective majore, menite să ne aducă comunitatea la standardele acestor vremuri. Mă refer aici la drumuri, apă, canalizare, gaze. Sunt lucruri care ar fi trebuit să fie implementate până acum, dacă ar fi existat viziune și interes din partea unui primar care a domnit 20 de ani la cârma acestei comune. A venit timpul să plece și să elibereze Prunișorul de mentalitățile dezastruoase, de fantomele trecutului și de subdezvoltarea ridicată la rang de politică administrativă locală”, declara Emilian Vîlcu, cu doar câteva zile înainte de alegerile locale.

Citit 5874 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…