Imprimă această pagină

Exuberanță și optimism la cote maxime la Prunișor! EMILIAN VÎLCU și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Prunișor, din partea PMP. Și echipa sa de candidați pentru Consiliul Local Prunișor au intrat în cursă cu gândul de a schimba destinul unei comune în care actualul primar domnește de 20 de ani. La eveniment a participat și deputatul PMP Ion cupă dar și liderul PMP Drobeta Turnu Severin, Ramona Cupă.

A fost sărbătoare fără precedent duminică după amiază în echipa Partidului Mișcarea Populară. Circa 100 de persoane au însoțit candidații PMP pentru Consiliul Local și pe candidatul Mișcării Populare la funcția de primar al comunei Prunișor, EMILIAN VÎLCU, pentru depunerea candidaturilor la Biroul Electoral al Circumscripției Electorale.

Entuziasmul și încrederea în victorie au fost la cote maxime, iar echipa PMP a făcut un tur al comunei, în timpul căruia s-a strigat „Vîlcu primar!”. Bucuria și speranța celor prezenți a fost împărtășită și de către deputatul PMP Ion Cupă, candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți. Sediul de campanie al popularilor care îl sprijină pe Emilian Vîlcu a fost neîncăpător pentru simpatizanții veniți să îl sprijine.

Speranțele sunt imense în comuna în care de două decenii primarul Nandi Covlea domnește, spre indignarea tot mai multor prunișoreni. EMILIAN VÎLCU pleacă cu prima șansă în cursa pentru funcția de primar, dar și cu proiecte de dezvoltare și resuscitare a comunei.

„Mulțumesc tuturor celor care mă susțin în acest proiect. Ca primar al comunei Prunișor, vreau să vă asigur că voi fi primarul tuturor cetățenilor. Avem proiecte de dezvoltare ample pentru comuna Prunișor, avem o echipă frumoasă de profesioniști, iar proiectele noastre sunt necesare, pentru că se vede cu ochiul liber starea în care a ajuns această comună”, a declarat Emilian Vîlcu la ieșirea din sediul în care și-a depus candidatura la funcția de primar al comunei Prunișor.

Echipa lui Emilian Vîlcu pentru Prunișor conține foarte mulți tinei, oameni noi în politică și oameni ambițioși care vor să schimbe destinul aceste comune.

Citit 4242 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 10:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…