Imprimă această pagină

Marius Screciu și-a început oficial cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Și consilierii locali aleși au depus jurământul, urmând ca în cel mai scurt timp să aflăm și viceprimarii. Urmăriți un scurt material video de la evenimentul solemn!

Primarul Marius Screciu și cei 23 de consilieri municipali aleși au intrat oficial în mandatul de patru ani care urmează.

„Am depus jurământul, pentru învestirea în funcția de primar al Severinului și vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată prin votul dumneavoastră. Este o onoare pentru mine să reprezint Drobeta Turnu Severin, pentru un al doilea mandat, dar în același timp și o mare responsabilitate față de viitorul orașului nostru. Voi rămâne consecvent obiectivului meu primordial, de a fi mereu alături de oameni, de a crește calitatea vieții severinenilor și de a continua strategia de dezvoltare pe care am început-o în primul mandat. Extinderea rețelei de gaze la nivelul întregului municipiu, îmbunătățirea infrastructurii până la scara de bloc, regenerarea urbană și punerea în valoare a spațiilor degradate, investițiile în sistemul de educație, fondurile europene, rămân prioritățile mele în următorii patru ani. Rămân același primar, al tuturor severinenilor, indiferent de etnie, religie sau orientări politice și am încredere că vom conlucra pentru binele comunității din care facem cu toții parte. Avem multe proiecte de realizat și, împreună, vom reuși să le îndeplinim! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat, ulterior, primarul Marius Screciu.

Citit 1411 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2020 10:20
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…