Imprimă această pagină
Nandi de la Prunișor lovește din nou

Nandi Covlea, primarul supranumit și „PLĂPUMI CONTRA VOTURI”, continuă să își bată joc de propria comunitate, potrivit unor postări din pagina de socializare „Prunișor 2020”! Printr-un mesaj incoerent, transmis de lângă un banal utilaj, actualul primar încearcă din nou să mintă frumos oamenii mândri și puternici ai acestor locuri!

Într-o altă intervenție din mediul online, primarul comunei Prunișor se laudă cu o investiție minoră și supraevaluată, un utilaj care e achiziționat după 20 de ani și în preajma alegerilor. „Nu poate și nu trebuie să mai inducă, încă o dată, în eroare oamenii acestor locuri, oameni care așteptau mult mai multe realizări pentru comuna noastră”, se arată în postarea de pe Facebook.

Nandi Covlea, cel care cerea voturi în schimbul unor plăpumi, vine azi să mintă din nou, spunând că a asfaltat toate drumurile din comună. Locuitorii comunei îl contrazic, furnizînd un set de fotografii cu ulițele nămolite ale satelor încă izolate ale comunei Prunișor. Sunt imagini surprinse în localitățile IGIROASA, BÂLTANELE, DRĂGOTEȘTI, MIJARCA, GÂRNIȚA, GUTU (în sat), multe ulițe din GHELMEGIOAIA, ZEGAIA BĂTRÂNĂ și CULMEA ZEGĂII, LUMNIC (unde doar o porțiune e asfaltată), străzi întregi din CERVENIȚA, satul PRUNARU. De asemenea, oamenii spun și că alimentările cu apă nu acoperă decât parțial multe din satele comunei!

Citit 3811 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 00:49
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…