Imprimă această pagină
Protejarea bunurilor și securitatea privată. Fii VIGILENT!

Viața trăită alert și specificul epocii noastre ne obligă să ne protejăm, tot mai des și tot mai pregnant, bunurile viața și securitatea personală. Se vorbește prea puțin despre asta? Se minimalizează rostul unui vechi proverb românesc – „Paza bună trece primejdia rea”? Avem nevoie de specialiștii în domeniul pazei și securității? Iată doar câteva întrebări la care vom răspunde, prin intermediul unui serial despre VIGILENȚĂ, responsabilitate și pază, despre prevenție și tehnologie modernă în domeniul monitorizării propriei noastre siguranțe. Nu singuri, ci cu sprijinul unor profesioniști ai domeniului: VIGILENT SECURITY!


Vedem zilnic știri despre atacuri și jafuri armate, despre bunuri și vieți risipite într-o clipă, în iureșul unei lumi din ce în ce mai nebune și mai greu de înțeles. În același timp, viața de zi cu zi, la nivelul existenței obișnuite sau la nivelul afacerilor mai mici sau mai mari, relevă faptul că aproape nimic nu mai este sigur, iar confortul și liniștea cotidiană pot fi spulberate într-o clipă de evenimente uneori imposibil de explicat. Ne chinuim să construim o afacere, să ridicăm o casă sau să păstrăm vie amintirea casei bunicilor, pierdută într-un sat uitat de lume, dar uităm de normele minime ale siguranței în fața hoților.

Cine nu a trăit, de exemplu, experiența nefericită de a-și descoperi casa sau magazinul sparte și devastate, la întoarcerea din concediu sau cine nu a trăit experiența încercării de a conserva o căsuță plină de amintiri, lăsată de bunici, undeva la țară, pe care o găsești răvășită de hoții ce au profitat de faptul că pe acolo proprietarii vin mai rar. Sentimentul de a trăi asemenea experiențe este unul terifiant, devastator, mai ales că mai în toate cazurile polițiștii nu pot face mare lucru, nu pentru nu vor, ci pentru că e dificil, de cele mai multe ori, să mai recupereze ceea ce ai pierdut, chiar dacă ei își fac meseria și descoperă răufăcătorii.

Ce ar fi de făcut?

Mulți oameni sunt conștienți de existența tehnologiei modern ce poate fi folosită în interesul lor, dar ori nu se pricep prea bine să monitorizeze video o locuință, ori echipamentele sunt prea scumpe, ori, pur și simplu, echipamentele cu pricina sunt și ele vulnerabile în faţa unor hoți care și ei au evoluat la capitolul tehnică ultramodernă. Întâlnim oameni care spun, cu lacrimi în ochi, că s-au săturat să tot fie călcați de hoți și că vor să vândă proprietățile lor vulnerabile și să poată trăi mult mai liniștiți. Dar este asta o soluție? Iau doar un banal exemplu: Poți vinde o căsuță lăsată de bunici sau de părinți, într-o zonă rurală mirifică, înconjurată de pomi și grădină, de o suprafață generoasă de teren, pe care să nu obții nici măcar un preț bun? „Casa părintească nu se vinde”, spunea marele poet Grigore Vieru! Un alt exemplu: Ai reușit să deschizi un magazin într-o zonă centrală sau aproape centrală, cu vad comercial și afacerea merge binișor. Îl vinzi doar pentru că ești hărțuit de răufăcători? Ce-i drept, legea cam obligă firmele să asigure pază și protecție profesionalizată, dar totuși... Ne putem lăsa doborâți de o realitate dureroasă a vremurilor noastre, aceea a proliferării infracționalității? Omul este o ființă predispusă la pericole permanente, iar faptul că a fost dotat de Dumnezeu cu inteligență, face ca el să găsească mereu soluții salvatoare.

Auzim tot mai des de firme de pază și securitate, dar uneori ridicăm din umeri și spunem că nu om fi noi cei mai ghinioniști dintre pământeni să fin călcați de hoți și poate că nu trebuie să investim în așa ceva, poate e prea scump, poate nu se merită, etc., etc. Dar dacă se merită? Nu e foarte complicat să vizităm sediul unei astfel de firme și să discutăm sincer cu specialiștii de acolo și cu siguranță vom vedea că ei ne propun soluţii avantajoase, pe care nu le credeam nici ieftine și nici optime, dar care ar putea să ne confere liniște, confort, siguranță, încredere în noi și în viața noastră cotidiană.

Servicii de monitorizare și intervenție rapidă

Serviciile de monitorizare și intervenție rapidă sunt foarte importante, deoarece oferă posibilitatea de a avea mereu parte de siguranța și protecția dorită, indiferent dacă vorbim despre locuința proprie sau despre imobilul în care vă desfășurați activitatea profesională. În aceste condiții, pentru a fi puse în practică aceste servicii de monitorizare și intervenție rapidă, se va monta în cadrul imobilului protejat un sistem computerizat.

Specialiștii de la VIGILENT SECURITY SRL, o firmă care și-a câștigat prestigiul de a oferi cele mai bune servicii în domeniu ne explică faptul că prin acest sistem, acel imobil va fi monitorizat, iar în cazul în care este necesar, la activarea sistemului, un echipaj de intervenție rapidă va ajunge la adresa obiectivului protejat pentru a lua măsurile necesare.

Este indicat să luați și dumneavoastră în calcul posibilitatea de a opta pentru aceste servicii, în cazul în care veți dori să vă bucurați de siguranța și securitatea dorită, iar specialiștii VIGILENT SECURITY SRL vă pot explica exact cum funcționează totul. Consilierea în acest domeniu poate să vă ofere noi perspective în ceea ce privește asigurarea liniștii și siguranței.

S.C.VIGILENT SECURITY S.R.L. - Misiune, Viziune, Scop, Valoare

Cartea de vizită a acestei societăți este una cunoscută. Și-au propus să fie principalul furnizor și promoter de soluţii de securitate privată, prin calitatea serviciilor furnizate și prin satisfacția clienților, să să-și dezvolte permanent serviciile și să se claseze pe primele locuri pe piața, la nivel național. Nu numai că au reușit din plin, dar specialiștii acestei firme, cei care ne vor însoți în realizarea unui serial cu și despre siguranță, securitate și pază, despre apărarea vieții și a bunurilor noastre, și-a propus că misiune de credință să identifice permanent nevoile clienților, oferindu-le soluţii globale, servicii ireproșabile și produse de valoare, în condiții de profitabilitate și siguranță; să devină o firmă de renume internațional pe baza reputației câștigate în activitate, prin calitatea produselor și serviciilor oferite; să investească în tehnologii noi, în formarea și specializarea personalului, în beneficiul clienților și al angajaților săi.

Valorile S.C.VIGILENT SECURITY S.R.L.

„Valorile sunt elementele principale ale culturii și reprezintă repere ale modului de desfășurare a activității”, spun cei de la VIGILENT SECURITY, iar valorile fundamentale promovate de ei sunt: Transparența; Responsabilitatea; Eficiența; Competența; Echitatea.

De asemenea, cheia succesului acestei firme este raportarea în permanență la nevoile clientului, faptul că i se respectă clientului intimitatea și libertatea, i se asigură, prin metodele cele mai potrivite, liniștea, siguranța, măsurând-i satisfacția.

Integritatea este principiul care caracterizează serviciile S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. și pentru care clienții și partenerii lor au încredere în ei;

Echipa este una care împărtășește aceleași experiențe, provocări și succese, câștigând doar împreună, pentru ca au încredere în ei;

Citit 2681 ori Ultima modificare Marți, 04 Octombrie 2016 10:22
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…