Imprimă această pagină

Apelurile repetate şi disperate ale primarului municipiului Drobeta Turnu Severin către severineni, pentru a-şi plăti datoriile la agentul termic furnizat, au rămas tot fără ecou. Severinenii sunt şi mai nepăsători când vine vorba să îşi plătească facturile. Situaţia la nivelul municipalităţii este una din ce în ce mai grea, iar stocul de păcură nu mai ajunge decât pentru cel mult o săptămână. Mai mult, furnizorii nu acceptă amânări de plată şi se poate ajunge la stoparea furnizării de agent termic.


Deşi a făcut apeluri repetate şi imperative către populaţia din Severin şi către asociaţiile de proprietari, primarul Marius Screciu pare să nu fi fost luat în seamă. Severinenii continuă să ignore datoriile şi să nu îşi plătească facturile. Toată această nepăsare crasă a adus municipalitatea într-o situaţie disperată, mai ales că stocul de păcură este pe terminate şi putem ajunge la stoparea furnizării agentului termic în maxim o săptămână.

Păcura mai ajunge doar până la sfârşitul săptămânii. Nu numai asociaţiile de proprietari sunt în urmă cu plata datoriilor, ci şi cei care locuiesc la case şi agenţii economici. Screciu spune că nu înţelege de ce parcă toată lumea s-a hotărât să nu plătească.

Nu cu mult timp în urmă, primarul Severinului a făcut public un apel la severineni să îşi plătească datoriile la agentul termic furnizat şi să trateze cu mai multă responsabilitate situaţia. Nimeni nu pare să fi luat în seamă avertismentele privind posibilitatea stopării furnizării agentului termic, deşi această variantă e tot mai aproape. Peste jumătate din asociaţiile de proprietari au datorii la agentul termic şi chiar există asociaţii de proprietari care nu au plătit niciun leu din decembrie şi până azi.

Citit 2575 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2017 20:57
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…