Imprimă această pagină
7 Modele de Jachete de Dama pe Care Orice Femeie ar Trebui sa le Aiba

Venirea anotimpului rece poate fi un motiv de bucurie pentru iubitoarele de moda care vor sa-si puna in valoare jachetele. O vreme mai racoroasa le permite sa alcatuiasca tinute mai complexe, mai sofisticate, caracterizate printr-un numar mai mare de straturi.

Exista cateva jachete de dama care ar trebui sa se afle in dulapul oricarei femei care isi doreste sa arate mereu impecabil, indiferent de tipul de vreme. Iata cele 7 piese care nu te vor dezamagi niciodata!

1. Jacheta de piele: Istoria acestui model este strans legata de uniforma pilotilor germani din Primul Razboi Mondial. Acum, aceasta este printre cele mai populare si se poate gasi sub diferite modele. Jacheta de dama neagra din piele este extrem de versatila, fiind potrivita atat pentru tinute casual, cat si pentru a accesoriza o rochie de petrecere.

Jachetele de piele pentru femei sunt un element de baza in orice garderoba. Atractia lor atemporala este de netagaduit, cu look-uri variind de la clasic la avangardist.

De asemenea, in functie de preferinte si de bugetul disponibil, puteti opta atat pentru piele naturala, care este mai durabila, cat si pentru piele ecologica, care se gaseste intr-o diversitate mult mai mare de culori – de la cele clasice, la roz sau rosu.

2. Geaca din denim: Aceasta se afla probabil in topul preferintelor iubitoarelor de blugi. Modelul a fost popularizat de personalitati precum James Dean, Elvis Presley sau Marilyn Monroe in Statele Unite, de unde s-a raspandit in toata lumea. Aceasta jacheta poate fi combinata cu succes atat cu blugi, cat si cu fuste si rochii.

De asemenea, modelele sunt extrem de diverse, iar in prezent, gecile de blug oversized le-au cucerit definitiv pe iubitoarele de moda datorita aerului degajat si lejer pe care il imprima unei tinute.
Jachetele din denim sunt unele dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba unei femei. Pot fi purtate la orice ocazie, de la o zi la birou la o iesire cu prietenii. De asemenea, jachetele din denim sunt grozave pentru a fi purtate peste alte articole vestimentare, cum ar fi rochiile sau fustele.

3. Jacheta de blana: Aceasta este o marca a elegantei si stilului. Poti alege din modele de blana naturala sau artificiala, in functie de preferintele tale. Nu uita ca te poti juca in alegerea nuantelor si modelelor! Desi clasicele blanuri negre sau maro arata extrem de bine, jachetele de iarna realizate din blana arata mult mai actual in nuante mai vii. Nu te feri, asadar, de nuantele de roz, mov sau chiar galben!
Jachetele de blana pentru femei sunt un accesoriu esential de iarna. Se potrivesc perfect cu orice tinuta si pot fi purtate intr-o varietate de moduri.

4. Jacheta maxi: Dintre toate tipurile, aceasta este probabil cea mai confortabila si mai preferata de admiratoarele trendului oversized. De asemenea, acest tip de geaca se gaseste atat in variante mai subtiri, de jachete de toamna, cat si in variante extrem de groase, care sa te ajute sa infrunti cu succes temperaturile scazute din timpul iernii.
Jachetele maxi sunt purtate de femeile din intreaga lume. Sunt un strat chic, elegant, care iti ofera confort termic in timpul anotimpurilor reci. Cea mai buna parte a jachetelor maxi este ca sunt extrem de versatile.

5. Trenciul: Indiferent de combinatia in care il vei include, acesta iti va oferi un aer britanic, extrem de chic si elegant. Trenciul este foarte apreciat chiar si de membrii casei regale. Daca Kate Middleton reprezinta o inspiratie pentru tine in materie de moda, atunci aceasta piesa nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din dulapul tau pentru anotimpul de toamna.
Intrucat poate fi folosit pentru protectia impotriva frigului si a ploii, trenciul este o piesa vestimentara de baza in garderoba oricarei femei.

6. Geaca tip bomber: Acest tip de jacheta a devenit extrem de populara dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, desi modelul clasic in nuanta kaki era utilizat chiar din secolul al XVIII-lea. Acest fapt o transforma intr-una dintre cele mai longevive si mai cunoscute piese vestimentare. In prezent, resprezinta jacheta ideala de tranzitie, care se pastreaza constant in tendinte.

7. Geaca matlasata cu gluga tip parka: Aceasta reprezinta unul dintre cele mai clasice modele de jachete de iarna, care este perfecta pentru temperaturile extrem de scazute. Pentru un plus de confort, poti alege jachete cu puf, care sunt si mai calduroase. Existenta glugii este un alt detaliu de care ar trebui sa tii cont in alegerea unei astfel de jachete.

Desi, cu siguranta ai o preferata, nu trebuie sa excluzi celelalte modele. Aceste sapte tipuri de jachete sunt capabile de a te scoate intotdeauna din impas, acoperind toate conditiile climatice posibile sau evenimente la care ai putea participa!

Citit 784 ori Ultima modificare Joi, 04 Noiembrie 2021 15:40
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…