Imprimă această pagină

Eroarea unei şoferiţe a spulberat aseară cât ai clipi firul vieţii a trei oameni pe DN 6, în Mehedinţi. Femeia a întors maşina pe linia continuă, cu intenţia să intre într-o parcare, iar vehiculul condus de ea a fost spulberat de un altul care venea cu viteză din sens opus. Femeia, de aproximativ 30 de ani şi cei doi pasageri aflaţi în maşina ei, un bărbat şi o femeie trecuţi de 50 de ani nu au avut absolut nicio şansă în urma impactului, una dintre victime fiind pur şi simplu spulberată din autoturism, pe carosabil.

Au fost clipe teribile seara trecută, pe DN 6, aproape de graniţa dintre Mehedinţi şi Caraş-Severin. Trei oameni aflaţi într-un autoturism circulau dinspre Orşova, către Băile Herculane. La un moment dat şoferiţa autoturismului, o femeie de aproximativ 30 de ani, a vrut să întoarcă maşina, deşi era linie continuă. Inexplicabil, nu a văzut că din faţă venea cu viteză un alt vehicul. Şoferul acestuia nu a mai putut evita impactul cu maşina care i-a apărut brusc în faţă şi a intrat din lateral în partea dreaptă, spate. Impactul a fost atât de violent că autoturismul în care se aflau trei oameni a fost spulberat de pe şosea, iar una dintre victime a fost aruncată din maşină. La locul accidentului au ajuns pompierii de la descarcerare, trei ambulanţe şi o autospecială SMURD. Două dintre victime erau încarcerate şi au fost extrase de pompieri dintre fiarele contorsionate. Dar pentru cei trei oameni din autoturismul lovit nu se mai putea face nimic.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru un accident pe DN 6, între Orşova şi Topleţ. Ne-am deplasat cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La locul accidentului am găsit două persoane care au fost descarcerate şi le-am acordat primul ajutor. Operaţiunea nu a fost uşoară, cele două victime din maşină fiind încarcerate a fost nevoie să intervenim cu echipamentele din dotare pentru extragerea acestora. Din păcate, cele trei victime sunt decedate”, a declarat Cristian Bebec, plutonier în cadrul ISU Mehedinţi.

Deşi impactul a fost extrem de violent, şoferul celeilalte maşini a scăpat nevătămat. El a fost a fost testat, dar nu consumase alcool. Poliţiştii nu au reuşit să identifice decât una dintre victime, un bărbat de 58 de ani, din Drobeta-Turnu-Severin.

Citit 4552 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 06:58
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…