Imprimă această pagină
În Mehedinți, personalul din centrele de vaccinare a fost plătit

Zilele trecute, un nou scandal a izbucnit după ce s-a anunțat oficial că medicii din centrele de vaccinare nu și-au primit banii de două luni. În Mehedinți, potrivit informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică, medicii își vor primi banii, după ce în data de 17 martie 2021, fondurile necesare au fost virate unităților administrative-teritoriale.

Medicii și personalul vaccinator din centrele de vaccinare de pe raza județului Mehedinți își vor primi banii în cel mai scurt timp. Direcția de Sănătate Publică Mehedinți a confirmat, prin purtătorul de cuvânt Codruța Vochescu faptul că „Azi 17.03.2021 a fost făcută plata către UAT-urile unde funcționează centre de vaccinare, pentru activitatea desfășurată în luna ianuarie (cheltuieli personal - medici, asistenți și registratori și cheltuieli dotare și utilități)”.

Numărul personalului vaccinator din centrele de vaccinare anti COVID-19 din județul Mehedinți este următorul: 90 de medici; 98 de asistenți și 28 de registratori.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță, declara, zilele trecute, la Digi24, că niciun medic din centrele de vaccinare nu și-a primit de două luni banii pentru această activitate. Ulterior, Ministerul Sănătății a comunicat că banii se vor da începând cu săptămâna viitoare.

Pentru luna ianuarie 2021 și o parte din luna februarie 2021, Ministerul Sănătății va realiza plăți în valoare de 4.184.000 de lei reprezentând plata personalului medical și cheltuieli de organizare a centrelor de vaccinare.

Citit 1287 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Martie 2021 12:16
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…