Imprimă această pagină
Accident rutier la intrarea în Strehaia

Duminică seara, în jurul orei 21:00, la intrarea în Strehaia, pe DN 6, a avut loc un accident rutier, fără victime. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani, aflați în cele două autoturisme implicate, au reușit să se auto-evacueze.

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier - anunțat cu o persoană încarcerată, produs pe Drumul Național 6, la intrarea în localitatea Strehaia. La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat ca cele patru persoane, aflate în autoturismul implicat în accident au reușit să se auto-evacueze. Tinerii, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani au fost asistați medical de paramedicii SMURD și SAJ, însă au refuzat transportul la spital.

Citit 717 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2021 21:43
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…